Rototilt tehostaa toimituksiaan uudella keskusvarastolla

Viimeaikoina keskusteluissa on jatkuvasti esille noussut eri konevalmistajien toimitusvaikeudet. Ruotsalainen kallistuvien kauhanpyörittäjien valmistaja Rototilt pyrkii ratkaisemaan tilannetta uudella keskusvarastolla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Rototiltin uusi keskusvarasto rakennetaan Rosersbergiin, joka on merkittävä liikenteen solmukohta Tukholman pohjoispuolella. Hankkeen myötä yritys keskittää varaosien ja lisävarusteiden käsittelyn Vindelnin sijaan uuteen keskusvarastoon. Konsernin koko tuotevalikoiman asiakastoimitukset toimitetaan jatkossa sieltä.

”Uuden keskusvaraston ansiosta varaosiemme ja lisävarusteidemme toimitusajat lyhenevät. Samalla saamme käyttöömme parempia ja kustannustehokkaampia kuljetusratkaisuja. Logistiikkakeskuksen maantieteellinen sijainti on kaikin tavoin täydellinen. Arlandan lentokentälle on kivenheiton matka, ja useimpien pohjoismaisten logistiikkaratkaisujen lähtöpaikka on Pohjois-Tukholmassa”, kertoo Rototiltin jälkimarkkinajohtaja Jan Karlsson.

Suunnitelman mukaan keskusvarasto otetaan käyttöön vuoden 2022 viimeisellä neljänneksellä.

”Etsimme tapoja parantaa jakelua kaikille asiakkaillemme Pohjoismaissa ja Euroopassa. Nyt luomme Vindelnistä tuotantoyksikön, joka mahdollistaa tuotannon ja logistiikan paremman hallinnan. Rototiltin asiakkaat asettavat suuret odotukset kyvyllemme tarjota ensiluokkaista palvelua ja tukea, ja juuri sellainen kumppani haluamme olla,” Karlsson lopettaa.