Agritekin Etelä-Suomen jälleenmyyntiverkosto uudistui – Karjaan Rauta aloittaa Agritekin maahantuomien tuotteiden myynnin

SGN Groupiin kuuluva Agritek Oy sekä Karjaan Rauta Oy ovat sopineet maataloustraktoreiden ja puimureiden myyntiä koskevan yhteistyösopimuksen läntisellä Uudellamaalla 1.10.2020 alkaen. Lisäksi Agritekin työkoneiden jälleenmyynnistä on sovittu Agritekin ja uuden perustettavan yrityksen AgTechin kanssa.
Kuvassa Karjaan Raudan kauppias Kaj Björklöf sekä AgTechin toimitusjohtaja Thomas Björklöf.
Kuvassa Karjaan Raudan kauppias Kaj Björklöf sekä AgTechin toimitusjohtaja Thomas Björklöf. Kuva: Agritek Oy
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Yhtiöiltä tulleen tiedotteiden mukaan Karjaa Rauta alkaa lokakuun alusta alkaen Agritekin maahantuomien Case IH- ja New Holland -traktoreiden ja -puimureiden sekä Trima-etukuormaimien ja Zuidberg-etunostolaitteiden myynnin. Lisäksi Karjaan Rauta huolehtii koko alueen varaosapalveluista. Karjaan Raudan päätoimipaikka on Lohja, mutta kauppaa tehdään myös Karjaalla.

Työkoneiden myynti siirtyy puolestaan lokakuun alusta alkaen uuden AgTech-yrityksen vastuulle. AgTech tulee toimimaan Lohjalla samassa osoitteessa Karjaan Raudan kanssa.

”Agritekin kannalta yritysten yhteistyö on arvokas, kun saamme traktori- ja puimuripuolella jälleenmyyjäksemme omalla alueella todella vahvan toimijan eli paikallisen itsenäisen maatalouskaupan”, toteaa medialle lähetetyssä tiedotteessa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

”Tärkeää on, että varaosapalvelu siirtyy myös samaan osoitteeseen, jolloin asiakas saa palvelunsa helposti. Työkoneiden osalta olemme myös tyytyväisiä, koska uudella yrittäjällä on taustat kunnossa ja vahva osaaminen maatalousalalta”, Niemi jatkaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Karjaan Raudan kauppias Kaj Björklöf on tyytyväinen yhteistyösopimukseen. ”Haluamme tarjota vastauksia kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme tarpeisiin. Traktorit ja puimurit edustavat isoa osaa maatalouskaupan kokonaisuudesta. Tällä omalla ratkaisullamme saamme tämänkin osa-alueen mukaan valikoimiimme ja uskon, että tämä tulee tukemaan myös muuta kaupankäyntiä.”

Yhteistyö avaa myös AgTechin toimitusjohtajalle Thomas Björklöfille kehittää omaa toimintaansa.

”Olen pitkään suunnitellut huoltotoiminnan rinnalle konemyyntiä, ja kun tilaisuus siihen tuli alan johtavan maahantuojan kanssa, en epäröinyt hetkeäkään. Alueella on kova kysyntä laadukkaille työkoneille ja siihen minulla on nyt vastaus yhdessä Agritekin kanssa”, Thomas Björklöf valottaa yhteistyökuviota.