Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Agritek aloittaa New Holland -maanrakennuskoneiden myynnin

Agritek Oy aloittaa New Holland -maanrakennuskoneiden myynnin Suomessa. Tuontiohjelmaan kuuluvat ensisijaisesti maatalouteen ja urakointiin sopivat mallit, kuten pitkäaisaiset maatalousmallit New Hollandin pyöräkuormaajista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

 

Tuontiohjelmaan kuuluvat 11–19 tonnin työpainoiset pyöräkuormaajat, 1,7–6 tonnin painoiset minikaivurit, kompaktit pyöräkuormaajat, liukuohjatut kuormaajat sekä traktorikaivurit. Maahantuojan mukaan mallisto on suunniteltu siten, että ne sopivat hyvin uutta liiketoimintaa hakeville maatiloille ja maaseudun urakoitsijoille. Näin ne täydentävät Agritekin maahantuomaa New Holland -konevalikoimaa, johon kuuluvat jo mm. New Holland -traktorit ja -leikkuupuimurit.

Maanrakennuskoneiden myynti tullaan hoitamaan nykyisestä myyntiverkostosta muodostettavien erikoismyyjien kautta. Tärkeimmiksi syiksi maahantuonnin Agritekin tiedotteessa kerrotaan New Holland -asiakkaiden tarve konevalikoiman monipuolistamiseen. "Erilaisen materiaalin, kuten viljan, lannan ja rehun käsittely ja kuormaaminen sekä rakentaminen vaativat nykyaikaiselta maatilalta uudenlaista kalustoa. Lisäksi maatalousasiakkaat hakevat yhä enemmän liiketoimintaa perusmaatalouden ulkopuolelta, ja koneita tarvitaan monenlaiseen käyttöön. Esimerkkeinä voi mainita kiinteistönhoidon, tienhoidon, viherrakentamisen ja erilaiset urakointipalvelut. Edellä mainittuihin uusiin käyttökohteisiin ei välttämättä tavallinen etukuormaimella varustettu maataloustraktori enää riitä, vaan tarvitaan erityiskäyttöön suunniteltuja koneita."

New Holland on jo tunnettu konemerkki myös maanrakennuskonerintamalla. Agritekillä on jo koko maan kattava huolto- ja varaosaverkosto valmiina, maanrakennuskoneissa konemyynnin sekä jälkimarkkinoinnin järjestelmät ovat samat kuin maatalouskoneissa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

New Holland -maanrakennuskoneisiin voi tutustua Okra-näyttelyssä Oripäässä 4.-7.7.2018 Agritekin osastolla A174.