Caselta uusia etukuormaimia ja päivityksiä tulevan vuoden traktorimalleihin

Case esitteli lehdistötilaisuudessaan uuden etukuormainmalliston lisäksi tulevan vuoden malleihin tehtäviä päivityksiä. Muutoksia on tehty traktorimallistossa Farmall C-, Maxxum- ja Puma-malleihin.
Case Farmall C -mallien moottorit on päivitetty täyttämään uusimmat Stage 5 -päästövaatimukset. Tehtaalta on nyt saatavilla aiempaa tiiviimmin Case-brändätyt etukuormaimet.
Case Farmall C -mallien moottorit on päivitetty täyttämään uusimmat Stage 5 -päästövaatimukset. Tehtaalta on nyt saatavilla aiempaa tiiviimmin Case-brändätyt etukuormaimet. Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suomen maahantuontiohjelman pienimpään, 90–117-hevosvoiman mallit kattaviin Farmall C -traktorimalleihin esiteltiin uusi, aiempaa suurempi ja kyvykkäämpi 3,6-litrainen tason 5 päästövaatimukset täyttävä moottori. Traktorimalliston kantavaan voimaan, eli Maxxumiin on tehty myös muutoksia. Huippumalli, kuutosmoottorilla varustettu Maxxum 150 on saanut 5 hevosvoimaa tehokkaamman moottorin. Etulasin pyyhkijään on tehty kauan odotettu muutos, sulka on nyt siirretty lasin alalaitaan. Portaattomalla voimansiirrolla varustettuihin malleihin on tuotu uusia ominaisuuksia voimansiirron hallintaan, lisäksi voimansiirron toimintaa on viilattu asiakaspalautteen pohjalta.

Maxxumin tavoin myös kuutosmoottoreilla varustettujen lyhytrunkoisten Puma-mallien (Puma 140–175) ohjaamoita on viritelty tarjoamaan parempaa näkyvyyttä ja käyttömukavuutta. Traktorin hankkimista on helpotettu varustepakettiajattelulla. Kolme eri varustetasoa sisältävät kaiken tarpeellisen peruskäyttöön, vaativampaan käyttöön tai täsmäviljelyominaisuuksia halajavalle.

Traktorit voidaan varustaa tehtaalla uusilla Case-brändätyillä etukuormaajilla, jotka kuvista päätellen ovat Stollin valmistamia. Farmall C:stä Pumaan soveltuvia etukuormaimia on tarjolla yhteensä 27 eri versiona. Uusia kuormaimia tarjotaan kolmena eri versiona. Saatavilla on myös hydraulisella vakaimella varustettuja malleja.