Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Avantin vuokraustoiminta käynnistynyt

Avant Tecno on avannut oman vuokraketjunsa. Avant-kuormainten lisäksi verkoston toimipisteistä voi vuokrata Leguanin henkilönostimia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koneiden vuokraustoiminta on yleistynyt viime vuosina kovalla vauhdilla. Avant Rent -verkoston on tarkoitus tehdä Avantien ja Leguanien vuokraus mahdollisimman helpoksi. Avant Rent -verkoston kautta mikä tahansa Avant-kuormaaja tai Leguan-henkilönostin, joka löytyy kalustosta, voidaan vuokrata missä päin Suomea tahansa.

Myös työlaitevalikoima on laaja ja vuokrattavissa kaikkialla. Tavoitteena on saada jokaiselle asiakkaalle juuri heidän tarpeisiinsa sopiva kone. Lisäksi verkosto takaa laajan asiantuntijajoukon palvelut oman Avant Rent -pisteen kautta.

Avant Rentin perustajajäsen Kari Autio Konepalvelusta kertoo verkoston taustasta. ”Olen toiminut Avantien ja Leguanien parissa jo useita vuosia. Vuokrausmahdollisuuksista on kyselty runsaasti. Ajatus jalostui pikkuhiljaa ja päädyimme pohtimaan vuokrausverkostoa isommalla porukalla. Lopulta konseptia alettiin työstää yhteistyössä Avantin tehtaan kanssa. Lopulta syntyi Avant Rent-verkosto”

14 toimipistettä

Avant Rent on esimerkki vahvassa nousussa olevasta verkostoajattelusta sekä yhteistyön voimasta. Koko verkoston käytössä olevasta laajasta pienkuormaaja-, henkilönostin- ja -työlaitevalikoimasta hyötyvät sekä asiakas että yrittäjä. ”On selvää, että jokainen mukana oleva yrittäjä pystyy tarjoamaan asiakkailleen paremman ja laajemman valikoiman verkoston kautta kuin mihin muuten olisi mahdollisuuksia”, Autio kertoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Verkostoon kuuluu tällä hetkellä yhdeksän toimijaa 14 toimipisteessä ympäri Suomen. ”Avant Rent -verkostoon valittiin alkuvaiheessa jo pidemmän aikaa Avantien ja Leguanien kanssa työskennelleitä yrittäjiä”, kertoo Autio.

”Toiminnan aloittaminen on ollut sujuvaa, kun vuokrattavat tuotteet ovat jo kaikille mukana oleville tuttuja ja asiantuntemus on vankkaa. Me kaikki Avant Rentissä mukana olevat luotamme siihen, että kysyntää tämän tyyppiselle palvelulle löytyy. Jatkossa toivomme tietenkin, että verkosto kasvaa entisestään ja toimipisteitä tulee ajan saatossa lisää.”

Lisätietoja: www.avantrent.fi