Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

PEL-tuotteelta digitaalinen ratkaisu maatalouden työn tehostamiseen

PEL-tuote Oy on yhdessä Cinia Solutions Oy:n kanssa kehittänyt MyAgriPlan ohjelmiston, jolla pystytään mm. lisäämään työkoneiden käytön tehokkuutta, tekemään työnsuunnittelua ja saamaan laskutusperusteita urakoinnista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

MyAgriPlan on toteutettu samantyyppisellä ratkaisumallilla, kuin Valtran Smart, joka lisää järjestelmien yhteensopivuutta tulevaisuudessa. Ratkaisussa työkoneisiin sijoitetaan tiedonkeräysyksikkö, joka kerää anturi- ja sijaintitietoa. Näiden tietojen avulla pystytään tekemään suunnitelma jokaiselle koneelle erikseen.

Viljelijä-käyttäjä pystyy järjestelmällä tekemään työnjohtoa, aikataulutusta, työlistoja ja varaston seurantaa. Kaikella tällä suunnittelulla pyritään tekemään työt tehokkaammin ja edullisimmilla työhön optimoiduilla koneilla. Urakoitsijalle järjestelmässä voidaan osoittaa sijaintitieto urakoitavalle kohteelle ja varata urakointiaikoja. Itse urakoitsija pystyy tekemään alueellisia työsuunnitelmia. Samoin järjestelmästä saadaan laskutusperusteita ja huoltomuistutuksia. MyAgriPlan on esillä ensimmäistä kertaa Koneagria-messuilla Jyväskylässä.