Steelwrist laajentaa pikakiinnikkeiden valikoimaansa – täysautomaattiset öljylinjat myös 7–13 tonnisiin kaivinkoneisiin

Steelwristin uudet pikakiinnikkeet täyttävät Open-S standardin. Automaattisesti kytkeytyvät hydraulilinjat sekä etulukko parantavat turvallisuutta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

SQ50 on saatavilla 7-13 t. kaivinkoneisiin. Steelwrist SQ on täysautomaattinen öljylinjat kytkevä pikakiinniketeknologia, jota käytetään pikakiinnikkeissä ja rototilteissä kytkemään hydrauliset työkalut kaivinkoneeseen. Eduiksi kerrotaan korkeat virtausominaisuudet ja kilpailukykyinen rakennekorkeus. SQ50 täyttää Open-S täysautomaattisten pikakiinnikkeiden standardin vaatimukset.

S50- ja SQ50-pikakiinnikkeet ovat teräsvalua ja niissä on patentoitu Steelwrist FPL-turvaratkaisu. Front Pin Lock (FPL) lukitsee etutapin mekaanisesti, mikä alentaa työkalun putoamisen riskiä huomattavasti.

X12 ja X14 saavat uudet ylä- ja alakiinnikkeet, jotka on mahdollista muuttaa S-tyypistä SQ-teknologiaan myöhemminkin. Uuden sukupolven X12 ja X14 kauhanpyörittäjien toimitukset alkavat syksyllä 2022.

SQ-yläkiinnike kauhanpyörittäjässä mahdollistaa nopean vaihdon vaikkapa vasaraan. Alakiinnikkeessä SQ:n avulla vaihdat kätevästi hydraulisesta työkalusta toiseen. Käyttämällä SQ-kauhanpyörittäjää, voi säästää työkaluissa koska erillistä pyöritysominaisuutta ei tarvita.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

“Täysautomaattisen SQ50:n myötä 10 tonnin painoluokan kaivinkoneiden lisälaitteiden virtausominaisuudet paranevat merkittävästi. Jopa 120 litraa minuutissa pienellä vastapaineella. Tämän ansiosta keskikokoisten kaivinkoneiden lisälaitteiden käyttö yleistyy” kertoo Stefan Stockhaus, Steelwrist AB:n toimitusjohtaja.

Suurvirtausläpivienti ja tarkka pyöritystieto

SQ50: ja Qplus-teknologian myötä hydraulivirtaus on päivitetty seuraavalle tasolle. Jopa 20% lisää virtausta mahdollistaa monipuolisemman työlaitteiden käytön keskikokoisissa kaivinkoneissa. Samalla Steelwrist esittelee myös uuden absoluuttisen pyöritysanturin, joka vastaa koneenohjausjärjestelmien entistä tiukempiin tarkkuusvaatimuksiin.

Open-S standardin mukainen

Kaikki Steelwristin SQ-tuotteet noudattavat täysautomaattisten pikakiinnikkeiden Open-S standardia. SQ-järjestelmä on suunniteltu siten, että se on yhteensopiva muiden valmistajien Open-S tuotteisiin.