Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Casen ja Deutz-Fahrin puimurikuulumiset 2020

Esittelemme Koneviesti 15/2020 muutamien puimurivalmistajien Suomeen tulleita uutuusmalleja. Casen ja Deutz-Fahrin tuoreimmat puimuriuutiset käydään läpi pintapuolisemmin, sillä kyseisten merkkien tuoreimmat mallit on esitelty Koneviestin 2019 puimurinumerossa.
Kuva: Tapio Vesterinen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuva: Valmistaja

"Casen Axial Flow -sylinteripuimurimalliston pienemmät 140-sarjan mallit ovat päivittymässä lähinnä moottorin osalta 150-sarjan malleiksi. Euroopan varastoissa on kuitenkin siirtymäajan puitteissa myytäväksi vielä useita 140-sarjan väistyviä malleja, jotka on varustettu tason 4 päästömääräykset täyttävillä moottoreilla", myyntipäällikkö Heikki Sampolahti Casen maahantuoja Agritekiltä kertoo. "Näkisin kiinnostuksen sylinteripuimureihin kasvavan myös Suomessa, sillä Ruotsissa ja varsinkin Tanskassa sylinteripuimureiden markkinaosuudet ovat merkittäviä, vaikka olosuhteet vastaavat melko hyvin Suomen olosuhteita, eivätkä tilat ole keskimäärin valtavasti Suomen tiloja suurempia", hän jatkaa. Casen myyntiä piristi viime syksynä pitkästä aikaa Axial Flow -koneiden puintinäytökset, jotka ovat Sampolahden mukaan poikineet useita yhteydenottoja ja tarjouspyyntöjä.

H.C. Petersen Finland jatkaa edelleen Deutz-Fahrin puimureiden myyntiä. "Yhteydenottojen perusteella patoutunutta kysyntää on tämän syksyn puintiolosuhteiden jälkeen paljon", myyntijohtaja Peter Mattas HCP Finlandilta kertoo. HCP:llä kysyntä on kohdistunut etenkin C5000-sarjan kohlinpuimureihin, jotka ovat suhteellisen tehokkaita 5-kohlimisia peruskoneita", Mattas jatkaa. Esittelimme puimurin tarkemmin KV15/2019-lehdessä. H.C. Petersen myy Deutzin puimureita myös Tanskassa ja Norjassa. Tanskassa Deutzin puimureita myydään vuosittain muutamia, tälle kaudelle sinne toimitettiin yksi Deutzin isompi 7000-sarjan puimuri.

Tutustu tarkemmin Koneviestin puimurinumerossa 15/2019 esiteltyihin Casen ja Deutz-Fahrin tuoreimpiin puimurimalleihin Case Axial Flow -mallisto saa uudet moottorit ja pieniä päivityksiä KV 15/2019 sekä Deutz-Fahr tarjoaa C5000-sarjan puimuria myös EU:n alueella KV 15/2019!