Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Agritechnica siirtyy keväälle 2022

Syksyn Agritechnica-näyttelyn ajankohtaa on siirretty marraskuusta 2021 keväälle 2022. Uudet päivämäärät näyttelylle ovat 27.2.–5.3.2022.
Agritechnica-näyttely piti järjestää alun perin marraskuussa 2021, mutta näyttely siirtyy helmi-maaliskuun vaihteeseen keväälle 2022.
Agritechnica-näyttely piti järjestää alun perin marraskuussa 2021, mutta näyttely siirtyy helmi-maaliskuun vaihteeseen keväälle 2022. Kuva: Tapio Vesterinen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Näyttelyn järjestäjäorganisaatio DLG on päättänyt siirtää näyttelyn ajankohtaa koronapandemiasta johtuen. Tässä vaiheessa tehty viivästys antaa näyttelyjärjestäjän mukaan varmuutta näytteilleasettajille siitä, että näyttely kuitenkin järjestetään.

”Maailman johtavana maatalousnäyttelynä Agritechnica on kokoontumispaikka koko maatalouskoneteollisuudelle. Vaatimuksena näyttelyn järjestämiselle on se, että rokotukset ja testauskäytännöt ovat vakiintuneet niin Saksassa, Euroopassa kuin maailmanlaajuisestikin”, näyttelyjärjestäjä DLG:n toimitusjohtaja, tohtori Reinhard Grandke kertoo tiedotteessa.

”Tavoitteenamme on antaa varmistetut päivämäärät näytteilleasettajille ja -vieraille suunnittelua varten, mutta tässä tilanteessa se ei ollut mahdollista. Tästä johtuen olemme tehneet eri yhteistyötahojen kanssa päätöksen viivästyttää näyttelyn ajankohtaa”, hän jatkaa. Grandke uskoo, että tulevan kesän loppupuolella voidaan antaa varma vastaus näyttelyn järjestämisestä ensi keväänä.

Vaikka perinteinen näyttely järjestetään vasta keväällä 2022, avataan marraskuussa 2021 uusi DLG:n digitaalinen alusta, jonka luvataan sisältävän runsaasti ammatti- ja teknologia-asiaa.