Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Uusi metsäkonenäyttely toteutuu vihdoin Ruotsissa – Tukholman lähellä Solvallassa esillä uutuudet

Ruotsalainen uusi metsäalan näyttely Swedish Forestry Expo piti ensimmäisen kerran järjestää 2019. Nyt 2023 se vihdoin toteutuu.
Ruotsalaisten metsäkonevalmistajien ja -maahantuojien oma tapahtuma toteutuu vihdoinkin 2023.
Ruotsalaisten metsäkonevalmistajien ja -maahantuojien oma tapahtuma toteutuu vihdoinkin 2023. Kuva: Swedish Forestry Expo
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusi näyttelytapahtuma toteutetaan Tukholman Solvallan raviradan alueella, 1.–3.6.2023. Näyttelyn pääosassa ovat metsäkoneet ja niiden varusteet, mutta muutakin on taatusti esillä 150 näytteilleasettajalla. Torstaina ja perjantaina näyttely on avoinna klo 9–17, lauantaina klo 9–15.

Paikalla ovat kaikki suurimmat pohjoismaisen tavaralajimenetelmän koneiden valmistajat, kuten John Deere, Komatsu ja Ponsse. Sekä tietenkin perinteiset ruotsalaiset valmistajat, kuten Rottne ja Ecolog. Koska kyseessä on pohjoismaiden päänäyttely metsäkonealalla, todennäköisesti myös vuoden uutuudet ovat esillä.

Paikalle pääsee Tukholman keskustasta paikallisjunalla Sundybergiin, jonka keskustasta on ilmaiset bussikuljetukset näyttelyalueelle. Autolla saapuville ovat käytössä raviradan suuret pysäköintialueet.

Tapahtuman konseptiin eivät kuulu työnäytökset ja alueelle on vapaa pääsy – ainoa vaatimus sisäänpääsylle on, että tapahtuman kotisivuilla on rekisteröidytty näyttelykävijäksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY