Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Markkinoille auton Takapakki-kuljetuskori – kiinnitys vetokoukkuun

Galvanoidusta teräksestä valmistetussa Takapakki-kuljetuskorissa voi kuljettaa kaikenlaista, mitä et voi tai halua kuljettaa auton sisällä.
Kuljetuskori on EEC-tyyppihyväksytty ja on valmistettu teräksisestä nelikulmaputkesta sekä 5 mm umpi- teräslankaverkosta. Kori on galvanoitu.
Kuljetuskori on EEC-tyyppihyväksytty ja on valmistettu teräksisestä nelikulmaputkesta sekä 5 mm umpi- teräslankaverkosta. Kori on galvanoitu.  Kuva: Timo Rintakoski
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Takapakki on tarkoitettu tavaroille, joita et halua tai voi kuljettaa auton sisällä, kuten polttoaine- ja öljykanistereita, työkoneita, maalipyttyjä, rakennustarvikkeita, eläinten ruokaa. Tällä saadaan myös lisäkapasiteettia kuljetukseen. Takapakki on 530 mmm pitkä, 1020 mm leveä ja 210 mm syvä. Suurin kantavuus on 87 kg. Kori kiinnitetään auton vetokoukkuun patentoidulla lukkolaitteella, joka soveltuu kaikkiin 50 mm EU-standardin mukaisiin auton vetokoukkuihin. Tuotteella on painoa 17 kg, joten sitä on helppo käsitellä. Takapakkiin on tarjolla lisävarusteiksi kuljetuskaukalo, riistapulkka, pressu, suojaverkko sekä kippi, jolla saa korin takaosan kallistumaan alas. Merkittävimmät asiakasryhmät ovat metsurit ja metsänhoitajat sekä metsästäjät ja marjastajat. Takapakin verollinen hinta on 245 euroa.