Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Toyota Proace -mallisto laajenee uuteen kokoluokkaan – samalla Hilux saa sähköisen voimalinjan

Toyota Proace -tuoteperhe kasvaa täysin uudella, HDV-segmenttiin sijoittuvalla Proace Max -pakettiautolla. Samalla muu mallisto uudistuu ja saa uutta sähköteknologiaa.
Toyota Professional -mallisto uudistuu kautta linjan täydentyen uudella kokoluokalla. Samalla myös Hilux-avolavaan tulee saataville sähköinen voimalinja. Tarkemmat tiedot malliston yksityiskohdista on luvattu julkistaa vielä kuluvan vuoden aikana
Toyota Professional -mallisto uudistuu kautta linjan täydentyen uudella kokoluokalla. Samalla myös Hilux-avolavaan tulee saataville sähköinen voimalinja. Tarkemmat tiedot malliston yksityiskohdista on luvattu julkistaa vielä kuluvan vuoden aikana Kuva: Valmistaja

Toyotan hyötyajoneuvomallisto uudistuu kautta linjan. Samalla mallisto täydentyy kauan spekuloidulla ja odotetulla HDV-segmentin Proace Max -pakettiautolla. Mielenkiintoinen uutinen on myös Hilux-avolava-auton saamasta ensimmäisestä sähköisestä voimalinjasta. Osana Toyotan moniteknologista strategiaa hiilineutraaliuden saavuttamiseksi tarjoaa Proace-tuoteperhe kaikista malleistaan myös lähipäästöttömän, täyssähköisen (BEV) vaihtoehdon. Voimalinjojen lisäksi tarjolle tulee uusimman sukupolven Toyota Safety Sense -teknologia, joka käsittää lukuisia aktiivisia turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä. Proace-mallisto saa uuden ulkoilmeen sekä päivitetyn ohjaamon.

Toyota perheen uusin tulokas Proace Max

Uusin tulokas Toyota Professional -mallistoon on samalla suurin. Proace Max on saatavilla kahdella eri akselivälillä, kolmella koripituudella sekä kolmella korikorkeudella. Suurimman version kuormatilan tilavuus on luokkansa paras 17 m³. Takapariovet ovat täyskorkeat ja ne aukeavat täydet 270 astetta.

Proace-mallisto täydentyy nyt kaikkein suurimpaan, eli ns. 3,5-tonnin kokoluokkaa Proaace Maxin myötä. Tarjolle tulee niin umpipakettiautot ja alustaversiot sekä diesel- että täyssähköinen voimalinjat.
Proace-mallisto täydentyy nyt kaikkein suurimpaan, eli ns. 3,5-tonnin kokoluokkaa Proaace Maxin myötä. Tarjolle tulee niin umpipakettiautot ja alustaversiot sekä diesel- että täyssähköinen voimalinjat. Kuva: Valmistaja

Täysin uusi Toyota Proace Max on saatavilla myös täyssähköisenä (BEV) mallina. Täyssähköisellä voimalinjalla varustetun version toimintamatka on enimmäillään 420 km (WLTP).

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Umpipakettiautoversioiden lisäksi Proace Max -malli on saatavilla myös tikapuurungolla varustettuna alustaversiona, jolloin sitä voidaan jatkojalostaa eri päällirakennevaihtoehdoilla.

Valikoima laajenee varusteluiden myötä

Sekä Proace- että Proace City -umpipakettiautot ja henkilöautoversiot Proace Verso sekä Proace City Verso kokevat uudistuksia niin ulkonäössä kuin varustelussa tarjoten entistä laajemman valikoiman eri käyttötarpeisiin sopivia malleja osana Toyota Professional -hyötyajoneuvomallistoa.

Proace tarjoaa monipuoliset voimalinjavaihtoehdot, ja sen täyssähköinen versio tarjoaa aiempaa korkeamman, parhaimmillaan 350 km (WLTP) ajokantaman. Proacen kuormankantokyky on parhaimmillaan 6,6 m³ kuormatilan tilavuudella ja 1 400 kg -kantavuusluokalla. Henkilöautoversio Proace Verso tarjoaa tilaa enintään yhdeksälle hengelle.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Proace Cityn kuormakantokyky on 4,4 m³ kuormaustilavuus ja1 000 kg kantavuus luokkansa kärkipäässä. Viimeisin akkuteknologia parantaa Proace City EV -mallin WLTP-ajokantamaa 50 kilometrillä 330 kilometriin saakka. Proace City on aina kolmepaikkainen, ja henkilöautoversio Proace City Verso tarjoaa tilat enimmillään seitsemälle ihmiselle.

Hiluxiin sähköinen voimalinja

Toyota Professional -hyötyajoneuvomallisto laajenee myös Hiluxin uudella, sähköistetyllä voimalinjalla. Uusi, sähköistetty voimalinja ei tee kompromisseja, mitä tulee vetokykyyn tai kantavuuteen. Ne säilyvät ennallaan jarrullisen vetomassan ollessa 3 500 kg ja kantavuuden 1 000 kg -luokkaa. Tarkemmat tekniset tiedot julkaistaan vielä loppuvuoden kuluessa tyyppihyväksynnän jälkeen.