Hankkija ja Stokker Oy yhteistyöhön – Kubotan kiinteistökoneet ja leikkurit Hankkijan jälleenmyyntiin

Hankkija aloittaa Kubotan ruohonleikkureiden ja kiinteistötraktoreiden jälleenmyynnin. Maahantuojana jatkaa Stokker Oy.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Stokker Oy ja Hankkija Oy ovat solmineet Kubotan myyntiä koskevan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Hankkija ryhtyy edustamaan Stokkerin maahantuomia Kubotan ruohonleikkureita ja kiinteistötraktoreita.

Sopimus astuu voimaan 1.10. Alueellisesti Hankkijan toiminta keskittyy koko Suomeen lukuun ottamatta pääkaupunkiseutu-Tampere-Turku -aluetta, jossa on Stokkerin omat myyntipisteet ja Pohjois-Suomea, jossa jälleenmyyjänä toimii Oulu-Kajaani -linjasta ylöspäin V-P Tolonen Oy. Stokkerin omissa ja V-P Tolosen toimipisteissä myydään koko Kubotan traktorivalikoimaa sisältäen myös maataloustraktorit aina 175 hevosvoimaan asti.

”Yhteistyö on molemmille yrityksille ja koko alueen konekaupalle monella tapaa merkittävä. Stokkerin kannalta uusi yhteistyökuvio on arvokas, kun saamme jälleenmyyjäketjuumme valtakunnallisesti todella vahvan toimijan”, toteaa Stokkerin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

”Konseptiin sopii hyvin, että myös huolto- ja varaosatoimintaamme vahvistaa jatkossa Hankkijan kattava jälkimarkkinointiverkosto”, Niemi jatkaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Yhteistyö Kubotan ja Stokker Oy:n kanssa on meille merkittävää. Olemme valinneet parhaat kumppanit ja tuotteet palvellaksemme asiakkaitamme, jotta he voivat kehittää ja tehostaa omia toimintojaan. Tuotteissa ja kumppaneissa tehokkuus, pitkäikäisyys ja kokonaisvaltainen laatu ovat olleet tärkeimmät valintakriteerimme. Kun tähän lisätään Hankkijan tehokkuus ja osaaminen myynnissä ja jälkimarkkinoinnissa, niin uskallan sanoa, että tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parasta kokonaispalvelua”, kertoo Hankkijan myyntipäällikkö Kari Kahilainen.