Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Suurseudun Maatalous Oy ja Agritek yhteistyöhön

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n tytäryhtiö SSO Maatalous Oy ja SGN Groupiin kuuluva Agritek Oy ovat solmineet maatalouskoneiden myyntiä koskevan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä SSO Maatalous Oy ryhtyy edustamaan Agritekin maahantuomia tuotteita koko myyntialueellaan. Hankkijan osalta koneiden ja laitteiden myynti ja huolto jatkuvat alueella voimassa olevien sopimusten mukaisesti.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

SSO Maatalous ottaa syyskuun puolivälistä alkaen myyntiinsä Agritekin maahantuomat Case IH- ja New Holland -traktorit ja -puimurit sekä Kverneland- ja Joskin-työkoneet. Yrityksen päätoimipaikka on Salossa ja konekauppaa tehdään myös Somerolla ja Kemiönsaarella. Näiden paikkakuntien lisäksi tämän yhteistyösopimuksen myötä SSO Maatalous laajentaa myyntialuettaan myös läntiselle Uudellemaalle.

"Yhteistyö on molemmille yrityksille uraauurtava. Kyseessä on Agritekin kannalta periaatteellisella tasolla ainutlaatuinen avaus, kun saamme jälleenmyyjäksemme omalla alueellaan todella vahvan uudenlaisen toimijan eli paikallisen itsenäisen maatalouskaupan. Haemme yhteistyöstä luonnollisesti myyntiimme paikallista vahvuutta Salon ja läntisen Uudenmaan alueilla, mutta sillä on myös valtakunnan tasolla suuri merkitys, sillä SSO Maatalouden alueella on peräti 10 % Suomen viljanviljelyalasta", toteaa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Myös SSO Maatalouden toimitusjohtaja Vesa Tyykilä pitää aloitettavaa yhteistyötä merkittävänä. "Maatalouskauppa on aina ollut SSO:lle tärkeä ja menestyksekäs liiketoiminta-alue. SSO:n alueen asiakkaat ovat hyötyneet siitä, että osuuskaupalla on oma maatalouskauppa. Jatkamme edelleen tätä perinteistä linjaa: asiakkaiden toiveet otetaan huomioon ja uusia hyviä toimintatapoja etsitään yhdessä. Nyt saamme ennestään vahvaan SSO:n konekauppaan vahvistukseksi Agritekin koko tuotevalikoiman, joista erityisesti Case IH- ja New Holland -traktorit sekä leikkuupuimurit ovat merkittävä lisä nykyiseen valikoimaamme."

 

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY