Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

NHK Group rakennuttaa uuden toimitilan Hämeenlinnaan

Maatalouskoneita maahantuova ja myyvä NHK Group rakennuttaa uuden toimitilan Hämeenlinnan Kantolaan, sillä voimakkaasti kasvava yritys tarvitsee lisää asiakaspalvelu-, varasto- ja toimistotilaa. Uuden toimitilan rakentaminen kuuluu osana vuonna 2019 aloitettuun Hämeenlinnan pääkonttorin laajennus- ja remonttihankkeeseen.
Paavo Pyhälammi on NHK-Keskuksen teknisen kaupan johtaja
Paavo Pyhälammi on NHK-Keskuksen teknisen kaupan johtaja Kuva: Valmistaja

Medialle tulleen tiedotteen mukaan uuden toimitilan on määrä valmistua yrityksen omistamalle tontille tämän vuoden loppuun mennessä. Rakentamisesta vastaa Lehto Groupiin kuuluva Lehto Tilat Oy.

”Selvitimme ja harkitsimme muitakin vaihtoehtoja, sekä tontteja että valmiita toimitiloja, mutta vaaka kääntyi olemassa olevan tontin puoleen. Se on logistisesti hyvällä sijainnilla, ja alueella on muitakin maatalousalan toimijoita. Lehto Groupin kanssa saimme nopeasti suunnitelmat etenemään ja rakennushankkeen käyntiin”, kertoo tiedotteessa NHK:n teknisen kaupan johtaja Paavo Pyhälammi.

Osittain kaksikerroksinen toimitila on kooltaan 2090 kerrosneliömetriä. Se kattaa varaston, myymälä- ja esittelytilan sekä toimistotilaa noin 20–30 hengelle. Uuteen toimitilaan asettuu Hämeenlinnan-toimipaikan asiakaspalveluhenkilöstö

”Nykyaikainen varasto kolminkertaistaa varastotilamme sekä nopeuttaa ja parantaa asiakaspalvelua. Varaosaliikenne sujuu jouhevammin, kun jatkossa saamme varaosat ja tarvikkeet toimitettua asiakkaille yhdestä paikasta”, Pyhälammi kertoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Pääkonttoriaan Hämeenlinnassa pitävä NHK-Keskus työllistää paikallisesti yli 50 henkeä. Ennestään tontilla oleva vanha toimitila on remontoitu kattavasti viime talven ja kevään aikana, ja se jää jatkossa toimistoiksi ja huoltohalliksi.

Uusi rakennus lämpiää ympäristöystävällisesti GILLES-pellettilämmityksellä, jonka lisäksi rakennukseen tehdään erillinen lämpökeskus. Myöhemmin pelleteillä on tarkoitus lämmittää myös vanha kiinteistö. Pois kaukolämmöstä siirryttäessä yritys laskee saavansa kustannussäästöjä.