Engconilta EC-Oil-järjestemä vakiovarusteena

Engcon on ottanut automaattisen EC-Oil-kiinnikejärjestelmän vakiovarusteeksi kaivupuomin ja rototiltin väliin. Järjestelmän ansiosta öljy-, sähkö- ja keskusvoiteluliitännät kytkeytyvät käyttöön automaattisesti.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toukokuun alusta alkaen Engcon QS60-pikakiinnikkeisiin on asennettu vakiona täysautomaattinen EC-Oil-hydrauliliitäntä. Sama koskee myös QS60-yläosalla ja DC2-ohjausjärjestelmällä varustettuja rototilttejä, joihin tulee vakiovarusteena EC-Oil-liitäntä kaivukoneen työlaitekiinnikkeeseen. Muihin kokoihin eli QS45-, QS50- ja QS70-kiinnikkeisiin EC-Oil saapuu myöhemmin.

Engconista tulee tämän uudistuksen myötä maailman ainoa rototilttivalmistaja, joka tarjoaa kyseisen järjestelmän vakiovarusteena.

”Kysyimme itseltämme, miksi käyttäjän pitäisi maksaa enemmän uusimmasta, turvallisimmista ja käyttömukavuudeltaan parhaasta tekniikasta, kun se ei kuitenkaan maksa meille lisää? Päädyimme siihen, että asiakkaan on saatava meiltä kaikki tarvittava veloituksetta vakiovarusteena. Tämä on pieni askel Engconille, mutta suuri harppaus kaivualalle”, sanoo Engconin perustaja ja omistaja Stig Engström.

Kytkentä ohjaamosta poistumatta

Engconin automaattisen työlaitekiinnikkeen avulla hydrauliikan, sähköjärjestelmän ja keskusvoitelun voi kytkeä kaivukoneen ja rototiltin välille ohjaamosta poistumatta. EC-Oilin etuja ovat käytettävyys, helppo asennus sekä turvallinen sähkö- ja öljyliitäntä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”EC-Oilin ansiosta ei enää tarvitse tehdä kompromisseja, sillä yhdistelmän avulla voi hyödyntää joko kaivukoneen koko voimaa ja vakautta tai rototiltin monipuolisuutta”, Engström kertoo.

EC-Oil-lohkoon kuuluu kaksi hydrauliliitintä; keskusvoiteluliitin ja sähköliitin – näiden liittimien avulla voi kytkeä koneen Engconin rototilttiin ja kaikkiin sen sisältämiin toimintoihin.

”Asiakkaat saavat huomattavia etuja myös siitä, että omistamme koko järjestelmän ja voimme näin ottaa siitä kokonaisvastuun. Kaikki ratkaisut saa siis yhdestä paikasta”, Engström toteaa lopuksi.