Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Case uudistaa minikaivinkoneensa – mukana myös akkuversioita

Case Construction Equipment päivittää mallistoaan. Alle kuuden tonnin D-sarjaan kuuluu peräti 20 konetta.

Case on julkaissut minikaivinkoneiden D-sarjan, johon lukeutuu 20 mallia kokoluokissa 1–6 tonnia. Mukana on myös kaksi akkukäyttöistä mallia. Ensimmäinen sähkökone saapuu markkinoille vuoden 2023 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Muiden mallien lupaillaan olevan työmailla jo tulevan syksyn aikana. R

”Minikaivinkoneiden markkinat ovat voimakkaassa kasvussa ja kattavat jo puolet Euroopan konemyynnistä. Case vastaa urakoitsijoiden vaatimuksiin täydellä tuotevalikoimalla”, kertoo CNH Industrialin rakennuskoneiden tuotejohtaja Egidio Galano.

Uusien mallien julkaisu on jatkumoa yrityskaupalle, jossa CNH osti italialaisen Sampieranan. Yritys on erikoistunut Eurocomach merkkisten kaivinkoneiden valmistamiseen. Ainakin vielä lähivuodet Case ja Eurocomach säilyvät omina tuotemerkkeinään, vaikka koneet valmistetaan samoilla tehtailla Italiassa.

Suomessa Casea edustaa Konevuokraamo Rentti ja Eurocomachia Minikone Oy. Tuotemerkki on tosin ECM, vaikka koneet ovat samoja. Rentin toimitusjohtaha Juha Leivo toivoo ensimmäisten uutuuksien olevan nähtävillä jo elokuun Lepaa-näyttelyssä.