Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Engcon panostaa myös Pohjois-Amerikkaan

Ruotsalainen kallistuvien kauhanpyörittäjien valmistaja Engcon ilmoitti aiemmin mittavasta panostuksesta Pohjois-Amerikan markkinoille. Yritys on nyt perustanut Pohjois-Amerikan päämajansa Yhdysvaltoihin New Yorkin metropolialueelle. Tavoitteena on palvella asiakkaita myös Kanadan puolella.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Engcon on myynyt tuotteitaan Pohjois-Amerikkaan jälleenmyyjäverkoston kautta yli 10 vuoden ajan. Juuri avattu Pohjois-Amerikan toimisto palvelee sekä yhdysvaltalaisia että kanadalaisia asiakkaita. Päätavoitteena on parantaa alueilla käytettävien kaivukoneiden työtehoa Engconin tuotteilla, sekä jatkaa Pohjois-Amerikan jälleenmyyjäverkoston laajentamista ja toimia huoltokumppanina.

"On erittäin hienoa, että olemme saaneet Pohjois-Amerikan toiminnan nyt käyntiin. Markkinat ovat valtavat", Engcon Groupin toimitusjohtaja Krister Blomgren sanoo.

"Tulemme panostamaan lujasti niin rototilttien kuin myös muiden tuotteidemme markkinointiin ja myyntiin. Muita tuotteitamme ovat esimerkiksi Q-Safe, yksi maailman turvallisimmista kaivukoneisiin tarkoitetuista pikakiinnikkeistä, sekä automaattinen EC-Oil-öljyliitäntäjärjestelmä, joka kytkee hydrauliset työlaitteet ilman, että kuljettajan tarvitsee poistua ohjaamosta. Nämä innovatiiviset ratkaisut tulevat parantamaan pohjoisamerikkalaisten kaivukoneen kuljettajien arkea."

Engconin Pohjois-Amerikan tiimi koostuu seitsemästä henkilöstä, ja sitä johtaa myyntipäällikön tehtävässä vastikään aloittanut Joanna Tomczyk. Hän kommentoi Pohjois-Amerikan toimiston perustamisesta saatavia hyötyjä seuraavasti:

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Asiakaspalvelu on Engconille kaiken toiminnan perusta. Avaamalla toimiston Pohjois-Amerikkaan voimme entistä tehokkaammin tukea jälleenmyyjiämme."

Engcon keskittyy Pohjois-Amerikassa aluksi Yhdysvaltojen markkinoihin ja pyrkii saamaan toiminnan käyntiin erityisesti New Yorkissa, New Jerseyssä ja Connecticutissa.