Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Multivalta puskulavavaunu

Multiva esittelee uuden PushSystem-puskuvaununsa 9. kesäkuuta K-maatalouden Viljely- ja konepäivillä Hauholla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Multiva jatkaa uusien vaunumallien esittelyä, viime vuosien uutuuksia ovat olleet uudet kotimaiset TRM-maansiirto- ja viljavaunut sekä muun muassa säilörehun ja viljan ajoon sopivat TR-perävaunut. Edellä mainittujen vaunujen tavoin myös puskulavavaunut tullaan valmistamaan Dometalin Loimaan tehtaalla.

Puskuvaunu sopii erityisesti paljon rehua tai haketta kuljettaville tiloille, sillä kuljetuskapasiteettia saadaan lisättyä tiivistämällä kuormaa puskulevyn avulla.

Vaunusta esitellään kaksi- ja kolmiakseliset mallit. Kolmiakselisen vaunun kapasiteetiksi mainitaan korokekasetin kanssa jopa 50 kuutiota ja 24 tonnia. Koska erillisiä lavarunkoja ei tarvita, kuorman painopiste jää kippivaunua alemmaksi.

Puskuvaunun tyhjennys tapahtuu nimensä mukaisesti puskulevyllä puskemalla, minkä ansiosta kuorman purkaminen onnistuu myös matalissa tiloissa, joissa kippaaminen ei ole mahdollista. Peruslaidoilla vaunun korkeus on 3,45 metriä, koroke lisää laitakorkeutta puolella metrillä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Puskuvaunu lisää turvallisuutta erityisesti säilörehua tehdessä. Auman tai siilon päällä kippaamiseen liittyvät riskit poistuvat puskuvaunua käytettäessä.