Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

MTK ja FMG yhteistyöhön — bonusetu FMG:n perävaunun tai tielanan ostaville MTK:n jäsenille

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

MTK ja iisalmelainen konevalmistaja FMG ovat sopineet bonusedusta MTK:n ja SLC:n jäsenille vuodeksi 2019. Etu myönnetään sopimuskauden aikana FMG:n vaihtolavaperävaunun tai tielanan ostajalle, joka on MTK:n tai SLC:n jäsen. Etu oikeuttaa yhden henkilön matkaan ja on voimassa kaikkiin vuoden 2019 aikana tehtyihin kauppoihin.

Bonusetu on kolmen vuorokauden mittainen opintomatka Pietariin, jossa tutustutaan paitsi FMG:n toimintaan Venäjällä, myös MTK:n yhteistyöjärjestö AKKOR:in toimintaan nähtävyyksiä unohtamatta.

FMG on Iisalmessa toimiva kotimainen konevalmistaja, jonka valikoimiin kuuluu noin 25 eri tuotetta. Bonusedun piirissä olevien perävaunujen ja tielanojen lisäksi yritys valmistaa muun muassa harjalaitteita, alateriä ja lumiauroja.

MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila kertoo perehtyneensä FMG:n tuotteisiin tarkkaan. "FMG:n ja MTK:n välinen yhteistyösopimus oli ilo allekirjoittaa. Yhteistyö liittyy MTK:n puolelta suurempaan viitekehykseen, sillä haluamme olla mukana tukemassa kotimaisen tuotannon ja teollisuuden kasvua", Marttila kertoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Kuten kotimaisen ruuan, myös kotimaisen koneen valitseminen tuo työtä ja hyvinvointia Suomeen. Siksi kannustamme MTK:n jäseniä valitsemaan kotimaisen koneen aina, kun se on mahdollista", hän jatkaa. Marttilan mukaan entistä suurempi osa maatalousyrittäjien tuloista muodostuu koneurakoinnista. Esimerkiksi tielanoja tarvitaan, jotta maito- ja puuautot pääsevät kulkemaan hyvin hoidettuja teitä pitkin.

Myös FMG:n toimitusjohtaja Markku Lappalainen suhtautuu yhteistyöhön positiivisesti. "Uskomme, että yhteistyösopimus MTK:n kanssa on positiivinen asia ja vie myös FMG:tä eteenpäin", Lappalainen kertoo. "FMG:n vaunujen ja tielanojen tuotekehitykseen on panostettu voimakkaasti viime vuosina ja muun muassa perävaunuja on kehitetty siten, että ne soveltuvat uusien traktoreiden kasvaneiden ajonopeuksien vaatimuksiin", hän kertoo.

Lisätietoja edusta on saatavilla MTK:n nettisivuilta.