Sisu Auton tuotanto jatkuu tauon jälkeen

Sisu Auton kuorma-autotehdas päästään käynnistämään uudelleen sen jälkeen, kun maailmanlaajuiset komponenttitoimitushäiriöt pysäyttivät Sisu Auton tuotannon huhtikuun alkupuolella. Nyt komponenttitoimittajien toimituskyky on yleisesti parantunut, mikä luo edellytykset tuotannon vaiheittaiseen ylösajoon.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Epidemiasta ja siitä johtuvasta haasteellisesta kuorma-autokaupan markkinatilanteesta huolimatta tilauskantamme on vahvistunut kasvuvuosien 2018 ja 2019 tasolle. Tulevien elvytystoimien vuoksi uskomme raskaiden kuorma-autojen markkinan kehittyvän maansiirto- ja raakapuukuljetuksiin suunnattujen tuotteiden osalta edelleen positiivisesti", toteaa toimitusjohtaja Petri Kananen yhtiön tiedotteessa.

Työntekijöiden turvallisuuteen on pyritty kiinnittämään erityistä huomiota, ja tehtaalla on tehty järjestelyitä tartuntariskin minimoimiseksi. Tehtaalle on hankittu desinfiointiaineautomaatteja ja hengityssuojaimia, joiden käyttäminen on ohjeistettu työntekijöille. Lisäksi lähikontakteja pyritään välttämään ja esimerkiksi taukotilat on järjestetty uudelleen.

"Tavoitteenamme on saada purettua kertynyttä tilauskantaamme ja päästä takaisin normaaliin neljän kuukauden toimitusaikaan syksyn aikana", kertoo tuotantopäällikkö Teemu Puustinen.