Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Maatalouskoneiden myynti vahvistuu Pirkanmaalla

EP:n Kone ja Tarvike laajentaa toimintaansa aloittamalla Case IH- ja New Holland -traktoreiden sekä Agritekin työkoneiden myynnin Pirkanmaalla 1.12.2017 alkaen. Liike jatkaa entiseen tapaan New Holland -traktoreiden, puimureiden ja paalainten sekä työkoneiden myyntiä Seinäjoen eteläisellä alueella.
E-P:n Kone ja Tarvikkeen Seppo ja Timo Rajahalme sekä Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi ja myyntipäällikkö Marko Mustonen sopivat Pirkanmaan konemyynnistä.
E-P:n Kone ja Tarvikkeen Seppo ja Timo Rajahalme sekä Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi ja myyntipäällikkö Marko Mustonen sopivat Pirkanmaan konemyynnistä. 

Pirkanmaan alueen myyntiä varten perustetaan liiketilat Pirkkalaan. Tilat tulevat sijaitsemaan Case IH ja New Holland -asiakkaille tutussa osoitteessa Turkkirata 30, jossa toimii tällä hetkellä Agritekin valtuuttama Huoltopalvelu Tienarin varaosamyymälä sekä huolto.

"Merkittävä myyntialueen laajennus ja uusi Case IH -edustus antavat vankan pohjan kehittää liiketoimintaamme ja kasvattaa myyntiämme. Voimme entistä suuremmin voimavaroin parantaa palveluamme ja lisätä tarjontaamme varsinkin erikoiskoneissa. Isommalla alueella on mahdollista panostaa kalliimpien koneiden vaatimaan osaamiseen", toteavat EP:n Kone ja Tarvikkeen Seppo ja Timo Rajahalme.

Pirkanmaalla EP:n Kone ja Tarvike voi tarjota pitkän osaamisensa ansiosta välittömästi poikkeuksellisen valmiin kokonaisuuden. Sekä uusissa koneissa että erityisesti käytetyissä saavutamme isommalla alueella selkeitä etuja myös asiakkaan näkökulmasta", sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.