Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Museokuorma-autojen ja hyötyajoneuvojen Retro Trucks -tapahtuma tekee paluun Lahteen

Veteraanikuorma-autojen ja retrorekkojen sekä näiden harrastajien kokoontuminen Retro Trucks -tapahtuma tekee paluun. Tapahtuma järjestetään 6.5.2023 eli vapun jälkeisenä lauantaina.
Kuva: Järjestäjä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Retro Trucks Lahes kokoaa yhteen eilispäivän kuljetuskaluston sekä näistä kiinnostuneet yhteen lauantaina 6.5., mutta nyt uudessa paikassa. Tapahtuma järjestetään Lahden Kujalassa, Originator Oy:n toimipisteessä.

Tutuksi tulleen konseptin mukaisessa, kokoontumisajotyyppisessä ja tapahtumassa pääosassa ovat sekä museokuorma-autot että vasta rippikouluikään yltäneet hyötyajoneuvot. Retro Trucks Lahes -tapahtumaan ovat tervetulleita niin hohtavaan kuosiin entistetyt museoautot kuin vuosirenkaita ylleen kerryttäneet, mutta edelleen työkäytössä olevat ajokit. Ajan patina saa jatkossakin näkyä tässä tapahtumassa.

Tapahtuman tarkoituksena on luoda mukavat ja mutkattomat puitteet ajoneuvoihin tutustumiselle sekä hyväntuuliselle tarinoinnille. Eilispäivän autojen ohella paikalla on myös rompetori, jonka tarjonta rajoittuu vain ja ainoastaan raskaaseen kalustoon ja alaan läheisesti liittyvään esineistöön. Paikan päällä on monipuolinen kanttiini, joka tarjoilee vieraille laajan valikoiman suolaista ja makeaa evästä ajoneuvojen parissa nautittavaksi.

Tapahtumapaikkana toimii Originator Oy:n Lahden toimipiste Lahden Kujalassa. Ajoneuvojen maksuton pysäköinti tapahtuu osoitteessa Makasiinikatu 5, 15150 Lahti. Pysäköintialueen ja näyttelyn välillä on maksuton ja jatkuva linja-autokuljetus koko päivän ajan. Myös itse tapahtumaan on vapaa pääsy.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY