Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Autokorjaamoalan ammattitapahtuma tekee paluun viiden vuoden tauolta – messut järjestetään Helsingissä lokakuussa

Autokorjaamoalan ammattitapahtuma Autokorjaamo 2023 -messut järjestetään 13.–14.10. 2023 Helsingin Messukeskuksessa. Alan oma tapahtuma järjestetään lukuisten peruutusten ja siirtojen nyt viiden vuoden tauon jälkeen.
Edellisen kerran Autokorjaamo-tapahtuma järjestettiin vuonna 2018.
Edellisen kerran Autokorjaamo-tapahtuma järjestettiin vuonna 2018. Kuva: Messukeskus/Heidi Koivunen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toimiala tarvitsee oman tapahtuman, jossa alan ammattilaiset voivat päivittää tietonsa ja tutustua laiteuutuuksiin. Autokorjaamo 2023 -messulta korjaamoalan ammattilaiset saavat tärkeää tietoa alan kehityksestä ja uutuustuotteista. Viiden vuoden aikana alla on tapahtunut paljon ja alalle on myös tullut paljon uusia alan ammattilaisia, jotka eivät koskaan aikaisemmin ole alan ammattitapahtumassa käyneet. Autokorjaamo-ala tarvitsee edelleen uusia työntekijöitä. Autojen tekninen kehitys ja erityisesti autojen sähköistyminen edellyttävät alan ammattilaisilta uudenlaista osaamista.

"Messujen vahvana teemana on osaavan työvoiman löytäminen alalle, autokorjaamoala tarvitsee edelleen uusia työntekijöitä. Vuosituhanteen vaihteesta lähtien autoalalla on voinut jatkokouluttautua tutkintopohjaisesti ammatissa toimimisen yhteydessä muun muassa Autoalan Pätevöitymisohjelman avulla. Tämä on edelleenkin hyvä kehityspolku uuden ajoneuvotekniikan sekä korjaamoliiketoiminnan oppimisen näkökulmasta", SATL:n toiminnajohtaja Pasi Perhoniemi toteaa.

”Ammattitapahtumat ovat erittäin tärkeitä myös korjaamoalalle. Messuilla tavataan asiakkaat kasvokkain ja voidaan esitellä koneita työnäytöksissä. Rakennamme tapahtuman yhteyteen laadukkaan ohjelman, joka päivittää ammattilaisten tiedot,” Helsingin Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari kertoo.

Helsingin Messukeskus järjestää Autokorjaamo-messut Suomen Autoteknillisen Liiton toimeksiannosta yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Korjaamolaitetoimittajat KLT-jaoston ja Suomen Varaosakaupan Keskusliiton kanssa. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2018 ja silloin Autokorjaamo-messuilla vieraili yli 5600 ammattilaista.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY