Claas ja Carraro lisäävät yhteistyötä

Claas ja Carraro ovat sopineet lisäävänsä yhteistyötä akseleiden sekä pienten erikoistraktoreiden tuotekehityksessä ja valmistuksessa.
Claas on valmistuttanut penikokoiset traktort jo pitkään Carrarolla. Vuonna 2021 esiteltiin Claas Nexosin uusin mallisukupolvi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Claas on käyttänyt Carraron akseleita siitä lähtien kun se osti ranskalaisen traktorivalmistaja Renaultin vuonna 2003. Claas on myös jo pitkään valmistuttanut viiniviljelyyn tarkoitettuja erikoistraktoreita ja muita pieniä traktoreitaan Carraron tehtailla.

Tämän vuoden helmikuussa tehty uusi sopimus nostaa Carraron Claasin strategiseksi kumppaniksi ja Carraro on ensimmäinen ei-saksalainen yritys, jonka kanssa Claas on lähtenyt näin tiiviiseen yhteistyöhön. Sopimuksen tavoitteena on kasvattaa pienten traktoreiden myyntiä ja uusia malleja tultaneen esittelemään tämän vuoden syksyllä. Claasin pääkonttori sijaitsee Harsewinkelissä Saksassa ja traktoritehdas Le Mansissa Ranskassa. Carraro Groupin pääkonttori on Campodarsegossa Italiassa.

Claas ja Carraro allekirjoittivat sopimuksen yhteistyön lisäämisestä traktoreiden valmistuksessa
Claas ja Carraro allekirjoittivat sopimuksen yhteistyön lisäämisestä traktoreiden valmistuksessa Kuva: Pelosin Michele