Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Vredestein Traxion 65 -rengassarja laajenee

Vredestein laajentaa merkittävästi Vredestein Traxion 65 -traktorirengassarjaansa, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Agritechnica 2019 -messuilla. Nyt on lisätty viisitoista kokoa – Vredestein kattaa nyt koko alueen 16–42 tuumaa. Kaikki 19 erilaista rengasta ovat saatavana jälkimarkkinoilla ja tehdasasennuksina.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Traxion 65 -sarja on Vredesteinin seuraaja suositulle Traxion+:lle. Ominaisuudet, jotka ovat osoittautuneet hyviksi, on säilytetty, mukaan lukien kaarevat rivat ja suuri kosketuspinta kulutuspinnan keskellä.

Traxion 65:n suuri kosketusalue tarjoaa hyvän ajomukavuuden ja varmistaa pienen rengasmelun. RDW-testiradalla tehdyt testit (ISO-sertifioitu: ISO10844: 2014) osoittivat, että matkustamon melutaso on vähintään 29 % pienempi kuin yhdellä Vredesteinin tärkeimmistä premium-kilpailijoista.

Vredesteinin kaarevat rivat ovat melkein kohtisuorassa ajosuuntaan nähden, mikä antaa Traxion 65:lle hyvän vetovoiman. Koska etäisyys keskeltä ripojen väliseen sivuun kasvaa lopussa, on renkaalla erittäin hyvä itsepuhdistuskyky etenkin raskaalla maaperällä. Tarkoin valittu kulutuspintaseos ja renkaan profiili tuovat myös lisää käyttöikää kilpaileviin premium-renkaisiin verrattuna.

Lisätietoja: https://www.vredestein.com/agricultural/tyre-finder/