Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tule kesätoimittajaksi Koneviestiin – hae heti, viimeistään 13.3. mennessä

Sujuvakynäiselle ja työkoneista kiinnostuneelle olisi Koneviestin toimituksessa kesätoimittajan tehtäviä tarjolla. Hakuaika 13.3.2023 asti.
Kuva: Marcus Pasveer
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Olet kiinnostunut Koneviestin aihepiiriin kuuluvista koneista ja tekniikasta. Osallistut testeihin ja mittauksiin. Voit kirjoittaa artikkeleita kesän tapahtumista ja uutuuksista, ja osallistut toimituksen työhön. Myös digikanavat tulevat tutuiksi. Paikka voi olla todellinen ponnahduslauta konealan tehtäviin!

Arvostamme sujuvaa ja täsmällistä kirjallista ilmaisua sekä kuvaustaitoa.

Sinulla on ajokortti sekä tarvittaessa auto käytössäsi.

Kesätyö sopii esimerkiksi AMK-, korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisätietoja tehtävästä antaa Koneviestin päätoimittaja Eemeli Linna, puh. 050 502 6575 tai eemeli.linna@koneviesti.fi. Hae nopeasti tämän hakulinkin kautta, sillä saatamme tehdä rekrytointipäätöksen heti, kun sopiva hakija löytyy. Haku päättyy 13.3.2023. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Koneviesti on osa Viestimedia Oy:tä, joka on vakavarainen ja modernisti kehittyvä kustannusyhtiö. Koneviesti on jo 70 vuoden ajan ollut Suomen tärkein maa- ja metsätalouden sekä maanrakennuksen tekniikasta kertova ammattimedia. Koneviesti-lehti ilmestyy 16 kertaa vuodessa ja sillä on 150 000 lukijaa. Toimitus sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Maalaistentalossa. Koneviestin toimituksessa työskentelee 9 henkilöä. Lisää tietoa Koneviestistä: www.koneviesti.fi