Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Farmari on MTK:n juhlavuoden päätapahtuma

Tuottajajärjestö MTK viettää satavuotisjuhlavuottaan. Farmari on järjestön juhlavuoden päätapahtuma, jonka aikana kävijöillä on mahdollisuus tutustua muun muassa jäsenetuihin ja käydä jututtamassa MTK:n asiantuntijoita.

Eri asiantuntijoiden tapaamisaikoja voi käydä etukäteen tarkistamassa järjestön verkkosivuilta MTK 100 -tapahtumien listasta. Viljelijöiden lakiasioista kiinnostuneiden kannattaa olla liikkeellä torstaina, jolloin MTK:n päälakimies Risto Airikkala on paikalla kello 13–15. Puukaupan asioista voi kysellä muun muassa kenttäpäällikkö Pauli Rintalalta torstaina kello 10–18. Eläinsuojeluun liittyviin kysymyksiin vastaa eläinlääkäri Leena Suojala perjantaina kello 13–15 ja lauantaina kello 12–14.

Puheenjohtaja Juha Marttila ja toiminnanjohtaja Antti Sahi ovat tavattavissa torstaina ja perjantaina. Virallisia juhlallisuuksia vietetään perjantaina 16.6. Aamupäivällä jännitetään Kasvu Open -semifinaalia. Kello 11–12.30 tarjotaan MTK:n jäsenille satavuotiskahvit. Juhlatilaisuudessa puhuvat muun muassa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk.) ja MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila. Viihteestä vastaa Jope Ruonansuu.