Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kesko myy MAN Truck & Bus -liiketoiminnan Liettuaan

Autokaupan myllerrys ja omistajajärjestelyt jatkuvat, kun Kesko on myynyt MAN Truck & Bus -liiketoiminnan. Uusi isäntä löytyy Liettuasta
MAN-kuorma- ja linja-autojen liiketoiminta jatkuu MAN Centerissä Espoossa. Asiakkaille sekä kumppaneille nykyiset yhteyshenkilöt ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan.
MAN-kuorma- ja linja-autojen liiketoiminta jatkuu MAN Centerissä Espoossa. Asiakkaille sekä kumppaneille nykyiset yhteyshenkilöt ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan.  Kuva: Timo Rintakoski
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

MAN Truck & Bus -liiketoimintaa harjoittaa 31.3. tapahtuneen siirron jälkeen Adampolis Finland Oy, joka on osa Adampolis-ryhmää. Adampolis Group on liettualainen raskaiden ajoneuvojen maahantuontiin, huoltoon, myyntiin, vuokraukseen, varaosaliiketoimintaan ja rahoituspalveluihin keskittynyt yhtiö. Adampoliksella on 27 vuoden kokemus MAN-liiketoiminnasta ja yhtiö on palkittu MAN SE:n toimesta vuoden 2020 MAN-maahantuojana maailmassa.

”MAN Truck & Bus -liiketoiminnan ostaminen Suomessa on osa kansainvälistä kasvustrategiaamme. Kaupan myötä saamme joukkoomme myös lisää erittäin ammattitaitoista henkilöstöä sekä näkemystä tehokkaista ja asiakaslähtöisistä toimintatavoista”, Adampolis-konsernin toimitusjohtaja Ričardas Tverijonas kommentoi.

Autokaupassa Keskon tavoitteena on tarjota markkinoiden paras asiakaskokemus ja vahvistaa markkina-asemaa sekä uusissa että käytetyissä autoissa ja palveluissa. Kasvustrategia perustuu vahvaan yhteistyöhön Volkswagen Groupin kanssa, digitalisaation aiempaa laajempaan hyödyntämiseen, operatiivisen tehokkuuden parantamiseen sekä käytettyjen autojen ja palveluiden myynnin kasvattamiseen.

”Haastavassakin markkinassa olemme kääntäneet Keskon autokaupan liiketoiminnan terveelle pohjalle. Jatkamme kasvustrategian toteuttamista henkilö- ja pakettiautosegmenteissä, missä keskeisessä osassa ovat erittäin kilpailukykyinen valikoima uusissa ja käytetyissä autoissa sekä monipuoliset auton ostamisen ja käytön digitaaliset palvelut. MAN-liiketoiminta siirtyy hyvälle omistajalle, jolla on vahvat näytöt raskaiden ajoneuvojen menestyksekkäästä liiketoiminnasta”, Keskon autokaupan toimialajohtaja Matti Virtanen toteaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Osapuolet ovat vahvistaneet kaupan ja K-Auton MAN Bus & Truck -liiketoiminta on siirtynyt uudelle omistajalle 31.3.2023.