HT Enerco Oy osti oikeudet Nokka-tuotteisiin

HT Enerco Oy on ostanut Nokka-tuotteiden kaikki oikeudet Nokka Europe Oy:n konkurssipesältä. Nokka-tuotteisiin kuuluu kattava valikoima traktori- ja mönkijäsovitteisia metsäkuormaimia ja -vaunuja, erilaisia kouria sekä näihin liittyviä lisävarusteita.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Nokka-Koneiden konkurssipesän ostanut Nokka Europe ajautui myös konkurssiin ja myi nyt tuotteensa eteenpäin. Konkurssipesän ostanut HT Enerco jatkaa Nokka-tuotteiden myyntiä, tuotekehitystä sekä niihin liittyvää huolto- ja varaosaliike-toimintaa niiden parissa pitkään toimineen Lassi Pesosen ja hänen tiiminsä voimin. Verkkokauppa avautuu lähiaikoina.

Nokka-tuotteet valmistaa jatkossa HT Enercon sopimusvalmistaja HT Laser Oy yhdessä yhteistyöverkostonsa kanssa. HT Laser on yksi Suomen suurimpia metalliteollisuutta palvelevia komponentti- ja kokoonpanotoimittajia, ja sillä on samaa omistuspohjaa kuin HT Enercolla.

"Nokka-tuotteiden sitoutuneet käyttäjät, uudet asiakkaat ja jälleenmyyjät kaikissa maissa voivat jatkossakin luottaa siihen, että kehitämme tuotteita ja niihin liittyviä palveluita samoilla tinkimättömillä periaatteilla, joista Nokka-tuotteiden laadukas maine on syntynyt”, lupaa HT Enercon ja HT Laserin perustaja ja omistaja Hannu Teiskonen.