Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Claasin tehdaslaajennus käyttöön Venäjällä

Claasin tuotantotilat liki yhdeksänkertaistuvat Venäjällä, kun uusimman tehdasinvestoinnin rakennustyöt saatiin päätökseen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Noin 120 miljoonan euron arvoinen tehdasinvestointi valmistui vajaat kaksi ja puoli vuotta kestäneen rakennusvaiheen jälkeen.

Krasnodarin puimuri- ja traktoritehtaassa Etelä-Venäjällä on nyt 4,5 hehtaaria tuotantoalaa, mikä tekee mahdolliseksi vuosivalmistuskapasiteetin nostamisen 2 500 leikkuupuimuriin ja traktoriin. Uusin tehdas on neljänneksi suurin Claasin 11 tuotantoyksikön joukossa.

Uuden tehtaan käyttöönotto sattuu poliittisesti ja taloudellisesti vaikeaan aikaan. Sitä leimaavat valuuttakurssien epävakaus ja vaikeat paikalliset rahoitusmahdollisuudet. Tästä huolimatta Claas tavoittelee tehtaalleen statusta aitona venäläisenä valmistajana.

”Perheyrityksenä Claas toimii pitkäjänteisesti. 17 venäläisellä yhteistyökumppanillamme on samat tavoitteet. Ne aikovat investoida seuraavan kolmen vuoden aikana 40 miljoonaa euroa myyntiverkostonsa kehittämiseen”, Claasin konsernijohdon edustaja Lothar Kriszun kertoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY