Minikaivinkoneiden kauhanpyörittäjien valikoimat laajenevat– Steelwristiltä uutuus 1,5-2,5 tonnin kokoluokkaan

Kaivukoneissa käytetään yhä enemmän työlaitteita myös pienemmissä kokoluokissa. Steelwrist vastaa tähän esittelemällä uuden X02-kallistuvan kauhanpyörittäjän.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Steelwrist X02 on saatavana joko tappikiinniteisenä tai S30-yläkiinnikkeellä. Alaosa on saatavana joko mekaanisena tai hydraulisena S30-versiona. Hydraulinen versio integroidulla etutapin koukullas täyttää CE-merkinnän turvallisuusvaatimukset.

X02 sijoittuu alle 2-tonnisille tarkoitetun TCX kallistuvan liittimen ja 2,5–4 tonnisille soveltuvan X04:n väliin. Suunnittelun lähtökohtana on ollut täysin valettu tuote, jolla valmistajan mukaan saadaan paras lujuus-paino-suhde ja matala rakennekorkeus.

Uutuuden ominaisuuksiin kuuluu mm. uusi vaihdelaatikkoratkaisu, jolla käyttövälys on helppo poistaa, sekä kestovoidellut laakerit ja suojattu venttiilistö.

Työlaitteilla monipuolisuutta

Steelwrist tarjoaa kattauksen työlaitteita S30-kiinnikkeellä, kuten erilaisia kauhoja sekä asvalttileikkurin ja routapiikin. Syksyllä 2022 julkaistaan X02:lle yleiskoura, joka soveltuu monenlaiseen materiaalin käsittelyyn.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

“X02:n ansiosta kauhanpyöritttäjien valikoimamme on nyt täydellinen alle 2,5 t kaivinkoneille. X02 on fantastinen yhdistelmä innovaatiota ja lujuutta, mitä asiakkaat ovat odottaneet”, kertoo Steelwristin toimitusjohtaja Stefan Stockhaus.