Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

TLC Plus: Rengaspaineet seurantaan

TLC Plus on askel eteenpäin. Kuljettajalla on nyt käytettävissään reaaliaikainen tieto rengaspaineista.
TLC Plus on askel eteenpäin. Kuljettajalla on nyt käytettävissään reaaliaikainen tieto rengaspaineista. Kuva: Jussi Knaapi
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Tietojen syöttövaiheessa työtehtävien lukua ei ole rajoitettu. Ilmoitettavia tietoja ovat traktorin ja työlaitteiden mitat ja painot, sekä renkaan ominaisuudet.
Tietojen syöttövaiheessa työtehtävien lukua ei ole rajoitettu. Ilmoitettavia tietoja ovat traktorin ja työlaitteiden mitat ja painot, sekä renkaan ominaisuudet. Kuva: Jussi Knaapi

Trelleborgilta on juuri tullut mielenkiintoinen kännykkäsovellus, jolla traktorin rengaspaineiden seuranta ja sovitus kulloiseenkin työtehtävään helpottuu.

TLC Plus koostuu hallintasovelluksesta ja traktorin renkaisiin asennettavista antureista, jotka Bluetooth-yhteyden kautta seuraavat kunkin renkaan reaaliaikaista painetta.

Käyttöönotossa määritellään traktorin ja erilaisten työlaitteiden painot, sekä renkaiden ominaisuudet. Kalibrointi viimeistelee käyttöönoton.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Työntehtävien vaihdellessa TLC Plus seuraa renkaiden todellista painetta ja varoittaa, jos työhön käytetään väärää painetta. Tarvittavat tiedot syötetään järjestelmään kännykkäsovelluksen kautta.

Asennuspaketin hinta on vielä avoin. Siihen kuuluu 4 venttiilisensoria, sekä keskusyksikkö (Gateway) ja virtajohto 12 voltin virtapistokkeeseen. Itse venttiilisensoreiden kestoiän pitäisi olla noin 5 vuotta. Sovellus on saatavissa sekä IoS- että Android-laitteisiin.