Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Massey Ferguson: Uusi Dyna E-Power

Massey Fergusonin mallisto on laaja, esimerkiksi 100 hevosvoiman teholuokassa valinnanvaraa on peräti kolmesta eri mallisarjasta.
Massey Fergusonin mallisto on laaja, esimerkiksi 100 hevosvoiman teholuokassa valinnanvaraa on peräti kolmesta eri mallisarjasta. Kuva: Tapio Vesterinen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Massey Fergusonin myyntipäällikkö Jarno-Matti Hakamäki Turun Konekeskukselta on tyytyväinen siihen, että Massikan moottorit ovat Linnavuoresta AGCO Powerin tuotantoa.

Massey Fergusonin ohjelmistopuoli on uudistunut ja Suomeen myytäviin isompiin malleihin tarjotaan Connect-yhteyttä vakiovarusteena, jolla huolto pääsee lukemaan asiakkaan luvalla traktorin tiedot ja vikakoodit etälukuna.

Keväällä Massikalle tuli iso mallistouudistus, kun esiteltiin Massey Ferguson 8S-mallisto, jossa melutaso ohjaamossa on saatu pudotettua 68 dB:n tasolle. Imuilma otetaan moottorin ja ohjaamon välistä puhtaalta alueelta, jolloin moottorin imuilmasuodatin pysyy mahdollisimman puhtaana, mikä valmistajan mukaan vähentää huoltotarvetta.

Massey Fergusonilla uutta on Dyna E-Power kaksoiskytkinvaihteisto, joka vaihtaa myös alueet kaksoiskytkimellä. Veto on näin jatkuva ja hyötysuhde on hyvä. Vaihteiden nopeusalueissa erikoista on hyvin pieni vaihteiden väli. Dyna E-Powerin vetokäyrä muistuttaa eniten portaattoman vaihteiston vetokäyrää, vaikka käytännössä vaihteita on 28.