Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan
Mainos: Wihuri Oy Witraktor

John Deeren voiteluaineet ja suodattimet - kehitetty antamaan paras mahdollinen suoja juuri sinun koneillesi

Suomen vaihtelevat ja vaativat olosuhteet eivät päästä maatalouskoneitamme helpolla. Koneiden luotettava ja tehokas toiminta on ensiarvoista raskaankin kuormituksen alla. Jotta koneesi toimivat optimaalisesti, on tärkeää käyttää oikeita voiteluaineita.
Kuva: Rhapsody Media

Alkuperäiset John Deere -voiteluaineet on kehitetty nimenomaan John Deere -koneille. Ne varmistavat koneiden tehokkaan suorituskyvyn ja pidentävät moottoreiden ikää. Kaikissa olosuhteissa toimintavarmat öljyt pitävät koneesi toimintakuntoisina ja polttoaineen kulutuksen kurissa.

John Deere -valikoiman korkealaatuiset öljyt:

MOOTTORIÖLJY

 • Plus 50 II 5W-40
 • suunniteltu erityisesti estämään hapettumista, korroosiota ja kulumista erinomaisella noenhallinnalla
 • vähentää ylläpitokustannuksia ja seisokkeja
 • tarjoaa ensiluokkaisen suojan lietteen sekä kerrostumien muodostumiselle
 • erinomainen suorituskyky -45 ºC - 50 ºC lämpötila-alueella
 • mahdollistaa öljynvaihtovälien pidentämisen John Deere -moottoreissa jopa 500–750 tuntiin (tietyt Final Tier 4 -moottorit), kun käytetään John Deeren alkuperäisiä suodattimia

Suosittelemme Plus 50 II -moottoriöljyä John Deere Final Tier 4 -moottoreilla varustetuille ajoneuvoille, CK-4 -öljyä vaativille kuorma- ja henkilöautoille sekä vene- ja maakaasumoottoreille. Öljyä suositellaan myös kaikille vanhoille dieselmoottoreille, joissa on aikaisemmin käytetty Plus 50 -öljyä.

”Muistathan, että huonolaatuiset öljyt voivat aiheuttaa konevaurioita, ennenaikaista kulumista tai järjestelmähäiriöitä.”

VAIHTEISTOÖLJY

 • Hy-Gard
 • erinomainen hapettumisen kesto, korroosionesto sekä vaahtoamattomuus
 • ensiluokkainen paineenkesto sekä kulumisenesto suojaavat tehokkaasti vaihteita ja hydraulijärjestelmän pumppuja
 • erityisesti suunniteltu käytettäväksi vaihteistoissa ja tasauspyörästöissä, joissa on "märät" jarrut
 • toimii myös hydraulisilla jarruilla varustetuissa vaihteistoissa, yhdistetyissä vaihteisto- ja hydraulijärjestelmissä sekä hydraulisissa vaihteistoissa

Tiesitkö, että voiteluaineet voivat muodostaa jopa 25 % koneen ylläpitokustannuksista? Korkealaatuisen moottoriöljyn valinta kannattaa. John Deere -moottoriöljyt tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja pitkäaikaisen suojauksen antaen koneesi huoltoväliksi jopa 750 tuntia.

Alkuperäiset suodattimet parhaat

Toivottavasti käytät vain alkuperäisiä suodattimia, sillä kaikki muut aiheuttavat ei-toivottuja lisäkustannuksia. Koneen käyttöiän maksimoimiseksi aito John Deere -suodatin on paras valinta.

POLTTOAINEEN SUODATIN on suunniteltu keräämään ja torjumaan vettä. Tiheät laskokset ja ainutlaatuisesti pinnoitettu sisäpuoli pitävät veden loitolla ja estävät ruosteen muodostumisen sekä mikrobien kasvun, joka voi lisätä polttoaineen kulutusta.

MOOTTORIN ÖLJYNSUODATTIMISSAMME on koko kotelo täytetty suodatinelementillä, jonka rakenteen ansiosta se saa kiinni kaikkein hienovaraisimmatkin saastehiukkaset. Tasaisesti taitettu elementti ja runko, kierre putken keskellä ja tiukat kumitiivisteet takaavat John Deere -suodattimen erinomaisen laadun.

HYDRAULIJÄRJESTELMÄN SUODATTIMET suojaavat suodatinelementin tasaisen ja korkeamman välin ansiosta tehokkaasti vierailta hiukkasilta ja estävät kontaminaatiota. Suodatin kestää hyvin painevaihteluja ja ehkäisee koneen vaurioitumista koko toiminta-ajan ajan.

"Tiesitkö, että tukkeutuneet suodattimet voivat lisätä polttoaineenkulutusta yli 5 % verran?"

Suojaa investointiasi

Paras tapa suojata maatalouskoneinvestointiasi on käyttää John Deeren alkuperäisiä voiteluaineita.

John Deeren korkealaatuiset voiteluaineet on erityisesti suunniteltu takaamaan, että koneen optimaalinen suorituskyky toteutuu kaikissa olosuhteissa.

Miksi voiteluaineita kannattaa käyttää?

 • Ne vähentävät kosketuksessa olevien ja liikkuvien metallipintojen välistä kitkaa suojaten kulumiselta
 • jäähdyttävät metallikomponentteja (laakerit, männät, venttiilit jne.)
 • suojaavat korroosiolta ja ruosteelta neutraloimalla happamat pakokaasutuotteet ja minimoimalla nokihiukkasten aiheuttaman öljyn sakeutumisen
 • minimoivat moottorin osien kuten mäntien, nokka-akselin sekä laakerien kulumista
 • estävät kerrostumien muodostumista männälle sekä männänrenkaille ja
 • pitävät moottorin puhtaana noesta sekä liasta.

”Korkealaatuinen voiteluaine on helppo tapa lisätä tehokkuutta, sillä se vähentää tehohäviötä ja takaa tehokkaan toiminnan sekä korkeissa että matalissa lämpötiloissa.”

Kysy lisätietoja aftersales.witraktor@wihuri.fi

Mainos: Wihuri Oy Witraktor