Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

VIDEO: Lemken testaa tuotteitaan omalla koetilalla – katso, millainen on Lemkenin lautasmuokkain ja kultivaattori

Oman suunnittelun ja protojen rakentamisen lisäksi tuotekehityksellä on mahdollisuus koeajaa uusia koneita ja ratkaisuja Lemkenin omalla tilalla ja sen pelloilla. Toki testejä tehdään ympäri maapalloa, erilaisissa olosuhteissa, jotta koneita voidaan varustaa kuhunkin olosuhteeseen sopivalla lisävarustuksella.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Työt nykyisen Lemkenin juurilla alkoivat aikoinaan 1780-luvulla pienestä pajasta, jossa aluksi valmistettiin kyntöauroja paikalliseen käyttöön. Nyt saksalainen Lemken on yksi merkittävistä perheyrityksistä maatalouskonekaupassa.

Videolla on nähtävillä Lemkenin lautasmuokkain ja kultivaattori töissä. Lemkenin Lautasmuokkain. Rubin 10 on rikkomassa yksivuotiasta nurmea. Ensimmäiset lautaset siirtävät maata ensin keskeltä ulospäin ja takimmaisella lautasakselilla maa tuodaan takaisin vanhaan paikkaan muokattuna. Lautasten jälkeen maata tasoitetaan.

Lemkenin Kultivaattori, Karat 10 on monipuolinen muokkain. Sillä voidaan muokata maa syvään, kun valitaan sopiva kärki. Toisaalta maata voidaan muokata vain muutaman sentin syvyydeltä, jos se on tavoitteena. Videolla muokataan Rubin 10 jäljiltä aukaistua nurmea. Kärjet sekoittavat maata syvemmältä kuin mitä lautasmuokkaimella on maata muokattu.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY