Lempäälän konekeskittymä kasvaa:Richie Bros Auctioneers avasi uuden toimipisteen

RealPark Lempäälässä on kasvanut nopeaa vauhtia. RealMachineryn käytössä oleva rakennus valmistui toissa vuonna ja nyt vuoden alussa valmistui RealGate, jossa on toimipaikat muun muassa RealPartsille, Vianorille ja Richie Bros Auctioneersille.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koko RealPark-hankkeen osalta ei kuitenkaan vielä olla edes suunnitelmien puolessa välissä. Mansen Mörinöillä pysäköintialueina käytetyille kentille on tulossa lisää hallitilaa sitä mukaa, kun sopimuksia tilojen tulevien käyttäjien kanssa syntyy.

RealMachineryn merkitys alueen veturina on kasvamassa. Yhtiön toimitusjohtaja Mikko Uusi-Marttila kertoi Mansen Mörinöiden avajaispäivänä, että RealMachinery on 1.4 alkaen Grove-autonostureiden, Manitovoc-telanostureiden ja Potain-torninostureiden maahantuoja ja näiden lisäksi yritys on nyt myös Haulotte-henkilönostimien maahantuoja.

Real Machineryyn kanssa samaan UM-konserniin kuuluva konevaraosien ja lisälaitteiden nettikauppa Masparts muutti nimensä 1.4 alkaen RealPartisiksi ja samalla avautui nettimyynti tukeva ”kivijalkamyymälä” RealParkin alueelle. Mikko Uusi-Marttila sanoi, että pelkkä nettikauppa ei yksin riitä. Tässä suhteessa oppia on otettu muilta verkkokaupan toimijoilta.

Mansen Mörinöiden yhteydessä vietettiin myös Richie Bros Auctioneers -huutokauppahuoneen uuden RealParkin toimipaikan avajaisia. Tilaisuudessa puhunut RB Auctioneersin aluejohtaja Antoon Schröder korosti, että he tavoittelevat Suomen huutokaupoissa mahdollisimman laajaa alueellista kattavuutta. Niin myyjiä kuin ostajia on tulossa useita maista.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hän näki, että käytettyjen koneiden kaupan merkitys on tällä vuosikymmenellä kasvanut ja RB haluaa tarjota koneita kuljetukseen, maatalouteen, nostourakointiin ja rakentamiseen. Seuraava Richie Brosin huutiokauppa järjestetään 17. toukokuuta uudessa Lempäälän toimipisteessä. Se on yrityksen kuudes huutokauppatilaisuus Suomessa. Huutokauppaan tuleville koneille on varattu alue moottoritien laidassa.

Jussi Laukkanen