Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Puunkorjuun aloittaminen leimikolla vaatii aina lisätietoja – uudet karttatasot säästävät puhelinsoitoilta ja töihin päästään heti

Mikon Metsäpalvelu Oy esitteli John Deeren uusien karttatasojen tuomia mahdollisuuksia.
jämsänkoski

John Deeren ohjelmistossa tulee käyttöön uusia tasoja, joita on saatavilla Deeren TimberManager ja TimberMatic -karttoihin. Näitä voidaan hyödyntää leimikoiden ennakkosuunnittelussa ja korjuutyössä.

Leimikoiden ennakkosuunnittelussa ulkopuolinen asiantuntija tekee analyysin ja ratkaisee korjuutekniset yksityiskohdat leimikon olosuhteiden mukaan. Koneen saapuessa leimikon korjuun kannalta keskeisimmät erityispiirteet on ohjeistettu ja ratkaistu kuljettajalle valmiiksi, jotta puunkorjuu voi alkaa tehokkaasti.

Tiedot uusiin karttatasoihin ovat peräisin enimmäkseen laserkeilaustiedoista, johon on yhdistetty muita tietolähteitä. Uusia karttatasoja on yli 10 kpl.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uudet kuljettajaa ja suunnittelijaa avustavat karttatasot tulevat käyttöön koneisiin, joissa on MTG-modeemi.

Uudet karttatasot säästävät lohkolle tullessa lisäohjeiden soittelemiselta, kun leimikon erityispiirteet on ohjeistettu kuljettajalle valmiiksi.

Katso Mikon Metsäpalvelu Oy:n Mikko Rantasen haastattelu, jossa hän esittelee uusia karttatasoja ja niiden toiminnallisuuksia.