Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kevään merkit - Kevään 2018 konepäiviä

Kevättalvi on perinteisesti konepäivien aikaa, jolloin ihastellaan uutuuksia ja suunnitellaan tulevan sesongin hankintoja. Kokosimme tietopaketin kevään konepäivistä.

Kevään 2018 konepäivät karautetaan käyntiin perinteisellä Konekaupan Villi Länsi -tapahtumalla, jossa Turun seudun konemyyjä esittelevät toimintaansa ja tuotteittaan. Mukana on 13 eri yritystä omissa toimipisteissään, sekä kirjava joukko erialojen yhteistyökumppaneita. Uusin joukkoon liittyvä tulija on Rotator Oy, joka on juuri avannut uuden toimipisteen Turkuun. Ajankohtana on 23.–24.3. Ovet ovat avoinna perjantaina klo 9–17 ja lauantaina klo 9–14.

Lisätietoja: www.villilansi.fi

Samana ajankohtana tohinaa riittää myös toisella puolella Suomea, kun joensuulainen Hannun Kone muuttaa uusiin tiloihin. Samalla avataan myös uusi raskaan kaluston automaattipesula. Esittelyssä Doosanin ja Bobcatin mallistoa. Simex-erikoistyölaitteista esittelyssä patentoitu uutuus VSE30- seulakauha. Tiloissa avautuu myös Joensuun Unior Pro Shop, josta saa laadukkaita ja vahvoja työkaluja korjaustöihin. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 9–17 ja lauantaina klo 10–15. Saapuminen: Kuutostie, ramppi 30 suuntaan Iiksenniitty.

Lisätietoja: www.hannunkone.fi

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kiireinen huhtikuu

Kevään edetessä päivä pitenee ja konepäivien tahti kiihtyy. Ensimmäisenä vuoron saa Suomen Telakoneen järjestämät Telakonepäivät 6.–7.4.2018 Humppilassa. Vaikka Telakone kertookin, että heillä on n. 200 vaihtokoneen ja 20 uuden koneen varaston ansiosta käynnissä jatkuvat konepäivät, niin jokakeväinen markkinahumu vetää paikalle tuhansia ihmisiä. Käytettyjen koneiden ja yhteistyökumppaneiden tarjousten lisäksi esillä myös Hyundain ja Airmanin maarakennuskoneita sekä Daemon lisävarusteet. Avoinna perjantaina 9–17 ja lauantaina 9–15.

Lisätietoja: www.telakone.com

Kevään konepäivien kohokohta on luonnollisesti Mansen Mörinät. Alunperin Pirkkalan konekeskittymässä järjestetty tapahtuma on laajentunut myös Lempäälän ja Tampereen alueelle. Tänä vuonna tarjonta on monipuolisempi kuin koskaan, sillä mukaan on saatu myös Agco Suomi Oy. Tulevaisuudessa Mörinät laajenevatkin yhä enemmän myös maa-ja metsätaloussektoreille. Samaan aikaan alueelle pysähtyy myös Scanian kuorma-autokiertue ja Puunkuormauskiertue käynnistyy. Mörinät on avoinna perjantaina 13.4. kello 9–17 ja lauantaina 14.4. kello 9–15. Myös Koneviesti on paikalla.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisätietoja: www.mansenmorinat.fi

Kubotan maarakennuskoneiden uusi maahantuoja Konesilta Oy esittelee toimintaansa Kärsämäen konepäivillä 21.4. klo 9–15. Uuden edustuksen myötä yritys on avaamassa uudet toimitilat myös Pirkkalaan. Kärsämäellä on esillä tuliterien Kubotojen lisäksi myös erittäin laaja valikoima vaihtokoneita. Osoite on: Huoltotie 5, 86710 Kärsämäki.

Lisätietoja: www.konesilta.fi

Suomen pohjoisin konetapahtuma, Oikiat Konepäivät pidetään puolestaan 27.–28.4.2018 Oulussa. Mörinöitten tapaan tapahtumaan voi osallistua lukuisan yritysryppään omissa toimipisteissä. Avoinna perjantaina klo 9–18 ja lauantaina klo 10–15.