Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

KoneAgria 2018 - Karjan ja metsän vuoro

KoneAgria järjestetään jälleen Jyväskylässä 11.–13.10.2018. Näyttely on avoinna torstaina ja perjantaina kello 9–17 ja lauantaina 9–16.

Näyttely painottuu tänä vuonna entistä enemmän karjatalouteen, maatalouden rakentamiseen sekä energiaratkaisuihin. Esillä on runsaasti karjatilojen tarvitsemia laitteita ja tarvikkeita sekä ratkaisuja nurmen ja rehun tuotantoon. Näyttelyn kaikki osastot ovat varattuja, joten nähtävää varmasti riittää.

”Karjatalouden lisäksi myös metsä- ja peltoenergia sekä muut uusiutuvat energialähteet kiinnostavat yhä enemmän kävijöitä. Jyväskylän keskeinen sijainti karja-Suomessa näkyy näyttelyn kävijäprofiilissa. Perinteisesti vierailijoista liki 60 prosenttia saapuu Keski-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjanmaan alueilta. Jyväskylässä on helppo käydä lähialueilta yhden työpäivän aikana”, näyttelypäällikkö Marko Toivakka kertoo.

Uusinta tietoa tarjolla

KoneAgriassa järjestetään tuttuun tapaan seminaareja ja tietoiskuja, joita kuuntelemalla saa viimeisintä tietoa. Tietoa seminaarien sisällöistä ja ajankohdista saa KoneAgrian nettisivuilta. Näyttelyn yhteydessä on mahdollisuus tutustua tilavierailukohteessa Piesalan tilalla Petäjävedellä uudentyyppiseen kompostointijärjestelmään, joka soveltuu kuivikepohjaa käyttäville tiloille.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koneviestin osastolla virtuaalitekniiikkaa

Seuraavalta aukeamalta voit lukea lisää KV:n osastolla C631 esiteltävästä virtuaaliesityksestä, jossa pääsee lähes käsin kosketeltavasti tutustumaan KV:n Viljelymenetelmäkokeeseen ja sen tuloksiin. Julkaisemme näyttelyn aikaan myös Vertailutyökaluun uuden tuoteryhmän (apevaunut ja sekoittimet). Ja tietysti osastollamme voi kätevästi tilata lehden joko paperimuodossa tai sähköisenä ja osallistua arvontaan, jossa voittona on Avant E5 -sähkökuormain. Tervetuloa osastollemme!