Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Avant Tecno Oy ilmoitti muutoksista yrityksen johdossa – toimitusjohtaja vaihtuu

Avant Tecno Oy ilmoitti muutoksista yhtiön johtoportaassa. Yrityksen pitkäaikanen toimitusjohtaja teollisuusneuvos Risto Käkelä jää eläkkeelle, ja yrityksen toimitusjohtajaksi on nimetty Jani Käkelä.
Perheyrityksen entinen ja nykyinen toimitusjohtaja: vasemmalla Avant Tecnon uutena toimitusjohtajana aloittava Jani Käkelä ja oikealla eläkkeelle väistyvä toimitusjohtaja Risto Käkelä.
Perheyrityksen entinen ja nykyinen toimitusjohtaja: vasemmalla Avant Tecnon uutena toimitusjohtajana aloittava Jani Käkelä ja oikealla eläkkeelle väistyvä toimitusjohtaja Risto Käkelä. Kuva: Avant Tecno Oy
Avant Tencon myynti- ja markkinointijohtajana aloittava Jukka Kytömäki.
Avant Tencon myynti- ja markkinointijohtajana aloittava Jukka Kytömäki. Kuva: Avant Tecno Oy
Avant Tecno Oy:n tytäryhtiön Leguan Lifts Oy:n uusi toimitusjohtaja Esa Vuorela.
Avant Tecno Oy:n tytäryhtiön Leguan Lifts Oy:n uusi toimitusjohtaja Esa Vuorela. Kuva: Avant Tecno Oy

Avantin tiedotteen mukaan Jani Käkelä on toiminut Avant Tecno Oy:n myynti- ja markkinointijohtajana viimeiset 11 vuotta. Perheyrityksen toiminnassa Käkelä on ollut mukana käytännössä lapsesta asti.

”Perheyrityksen toiminnan jatkaminen on ollut itsestään selvää minulle jo hyvin pitkään. Olen historian aikana päässyt hyvin kiinni toimintaan, ja kun ikää on tullut lisää, samalla myös vastuut ovat pikkuhiljaa kasvaneet. Meillä on tällä hetkellä selkeä kasvustrategia ja olemme jo tähän mennessä tehneet paljon toimenpiteitä loistavan kilpailukykymme turvaamiseksi. Askelmerkit tulevaan ovat selkeät, ja toimintamme tulee jatkumaan varmoin ottein” kertoo Jani Käkelä.

Käkelän tilalle Avant Tecnon myynti- ja markkinointijohtajaksi nousee Jukka Kytömäki. joka on ollut yrityksen palveluksessa 10 vuotta. Avant Tecnon USA-myyntiyhtiön toimitusjohtajana työskennellyt Kytömäki tuntee hyvin Avantin toimintaympäristön ja yrityksen tuotteet.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Avant Tecno Oy ilmoitti myös tytäryhtiönsä Leguan Lifts Oy:n toimitusjohtajan vaihdoksesta. Yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja Antti Otava jää eläkkeelle ja puikkoihin astuu diplomi-insinööri Esa Vuorela, jolla on pitkä kokemus erilaisista teollisuusyritysten kehittämis- ja johtotehtävistä.

Sekä Avant Tecnon että Leguan Liftsin uudet toimitusjohtajat aloittavat 1.10.2021.