Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Hiabin HiVison-ohjausjärjestelmä tilattavissa

Hiab on aloittanut Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureihin soveltuvan, kamerateknologiaan perustuvan HiVisionTM -ohjausjärjestelmän tilausten vastaanottamisen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ohjaustoiminnon kuorma-auton ohjaamoon siirtävä HiVisionTM -järjestelmä esiteltiin ensimmäisen kerran Bauma-messuilla huhtikuussa 2016. JärjesteImä sisältää neljä kameraa kiinnitettynä puutavaranosturin pylvääseen. Kamerat tarjoavat käyttäjälle realistisen 270 asteen näkymän. Näin nosturin käyttäjä voi nähdä koko työalueen ja käyttää nosturia virtuaalilasien avulla kuorma-auton ohjaamosta. HiVisionTM-järjestelmän ensimmäiset toimitukset asiakkaille toteutuvat tammikuussa 2017.

"Olemme saaneet erinomaista palautetta, ja asiakkaat ovat odottaneet myynnin aloittamista. Nosturin käyttäjille on luvassa selkeää parannusta turvallisuuteen ja mukavuuteen", sanoo Hiabin puutavaranostureista vastaava johtaja Jon Lopez.

Kesäkuussa HiVision palkittiin KWF-Vision-palkinnolla Saksan Rodingissa järjestetyillä KWF-messuilla. Palkintoraadin mukaan "uudenlaiset 3D-kamerateknologiat parantavat merkittävästi toimivuutta, ergonomiaa ja turvallisuutta sekä tuovat täysin uusia ideoita nosturin ohjaukseen metsäolosuhteissa."