Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Power Truck Show jyrähtää käyntiin

Kolmattatoista kertaa järjestettävä kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show järjestetään 11.-12. elokuuta 2017 Kauhavan Alahärmässä Powerparkissa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Torstaina Vuosaaresta ja Naantalista starttaava rekkaconvoy antaa jo ensi sysäyksen tapahtumalle, kun lähes neljänkymmenen rekan karavaani tuo maistiaisia Power Truck Show’sta Suomen maanteille. Alan ammattilaisille löytyy kuljetusmessuilta laaja kirjo alan toimijoita, kun mukana ovat merkittävät automaahantuojat, kuljetusalan muut toimijat sekä palvelujen ja koulutusten tarjoajat.

Yleisölle silmänruokaa tarjoaa upeat rakennetut ja erikoismaalatut tai teipatut rekat, siistit hyötyajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit ja USA Carsit. Autonäyttelystä löytyy kotimaisten autojen lisäksi autoja Puolasta, Saksasta, Ruotsista, Hollannista, Tanskasta, Slovakiasta ja jopa Espanjasta saakka. Pienoiskoossa autojen työskentelyä pääsee seuraamaan rc-työkoneiden näyttelyalueella sekä PowerPalace-hallissa on pienoismallinäyttely. Viihteelliseen kuljetusalan suurtapahtumaan odotetaan 30 000 kävijää sekä kotimaasta että ulkomailta. Tapahtuman aikana myös Powerparkin huvipuistoon on ilmainen sisäänpääsy.