Caselta akkukäyttöinen kaivinkone.

Akkukäyttöisyys yleistyy maanrakennuksesa. Tällä kertaa vuorossa on Case, joka tuo markkinoille 1,3 tonnin painoisen kaivinkoneen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Case tuo markkinoille akkukäyttöisen kaivinkoneen. Case CX15 EV:n työpaino on 1,3 tonnia, Voimanlähteen teho on 16 kilowattia. Litium-ion akun kapasiteetti on 21,5 kilowattituntia. Kompaktin koneen alavaunu on säädettävissä, mikä mahdollistaa sisäänkäynnin jopa 79 senttiä kapeista ovista ja työskentelyn ahtaissa tiloissa. Tässä auttaa myös pieni peränylitys. Uutuudessa on sisäänrakennettu laturi – ulkopuolisella pikalaturilla akun saa tankattua täyteen 90 minuutissa.

Valmistajan mukaan virran pitäisi työkohteesta riippuen riittää kahdeksan tunnin työpäiväksi. Kuormantuntevan hydrauliikan lupaillaan tarjoavan tunnokkaan, mutta voimakkaan hallittavuuden kaikkiin tehtäviin.

”Vähentyneiden päästöjen lisäksi Case CX15 EV pienentää myös huolto- ja polttoainekustannuksia. Uutuus tulee olemaan myös tehokas ja kestävä lisäys meidän minikaivinkoneidemme valikoimaan. Tämä seuraava askel matkallamme sähkökäyttöisiin koneisiin”, kertoo CNH:n Edigio Galano.

Uutuuden suunnitellaan saapuvan Euroopan markkinoille vuoden 2023 aikana.