Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Uusi Giant-pyöräkuormain Mansen Mörinöille

Tobrocon lippulaivaksi mainittu Giant V761T rantautuu Suomeen. Maahantuoja Kurikan Hyväkone Oy esittelee kuormaajaa Mansen Mörinöillä 7–8.4.2017.

Valmistajan mukaan V761T-pyöräkuormaimesta tekee erityisen sen uudenlainen voimanhallintajärjestelmä. Kone kykenee jakamaan Deutz-koneen 76 hv sinne, missä tehoa tarvitaan: V761T säätää kaasun, välityksen, työhydrauliikan tuoton sekä paineen sopivaksi kulloisenkin tilanteen mukaan. Järjestelmällä luvataan saavutettavan myös huomattavasti parempi polttoainetehokkuus kuin perinteisellä tekniikalla.

Uudesta pyöräkuormaimesta löytyy myös ohjelmoitava työhydrauliikka. Uusi virtauksenjakojärjestelmä mahdollistaa käytettävissä olevan öljyvirtauksen ohjaamisen toisistaan riippumattomasti eri toiminnoille. Esimerkiksi puomin nosto- ja laskunopeudet sekä kiihtyvyydet voidaan ohjelmoida jokaiselle työlaitteelle erikseen.

Koneesta on saatavana myös TELE-malli, jonka nostokorkeus ylettyy yli viiteen metriin. Lisäominaisuuksiksi on mainittu mm. isompi työpumppu ja huomiovalot.