Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Power Truck Show´n seminaarina muuttuvat massa- ja mittasäädökset

Power Truck Show`n yhteydessä järjestetään muuttuvat massa- ja mittasäädökset -seminaari perjantaina 10.8. Tilaisuudessa pureudutaan asetusmuutosehdotuksen sisältöön ja taustoihin sekä pohditaan sen vaikutuksia kuljetusyrittäjien käytännön työhön.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Maaliskuussa Liikenne- ja viestintäministeriö tiedotti, että ajoneuvojen suurimpiin sallittuihin mittoihin ja massoihin on suunnitteilla muutoksia. Koska kyseessä on merkittävä kuljetusalaa koskeva lainsäädäntöhanke, Power Truck Show päätti ottaa sen aiheeksi tämän vuoden seminaariin.

Seminaarissa johtava asiantuntija Otto Lahti Liikenteen turvallisuusvirasto TraFista kertoo asetusmuutosehdotuksen sisällöstä ja taustoista. Kuljetusyrittäjien näkökulman aiheeseen tuo johtaja Petri Murto Suomen kuljetus ja logistiikka SKAL ry:stä. Tuotantopäällikkö Juho Sipilä VAK Oy:stä kertoo aiempaa pidempien ajoneuvojen ja yhdistelmien valmistamiseen ja käyttöön liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista. Seminaarin puheenjohtajan toimii Jussi Mikkola.

Seminaari on avoin kaikille messuvieraille. Puheenvuorojen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus kommentoida ja tehdä kysymyksiä alustajille aiheesta. Seminaari alkaa kello 11.30 Powerparkin Palace-hallissa olevassa Magnum 5D-elokuvateatterissa.