Delta myy Kian ja Mitsubishin Suomen maahantuonnin

Kian ja Mitsubishin maahantuontiliiketoiminta siirtyy Delta Motor Group Oy:ltä espanjalaisen Bergé Automociónin hallintaan. Delta Auto Oy jatkaa Kian ja Mitsubishin vähittäismyyjänä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Bergé Auto ja Delta Motor Group Oy ovat päässeet sopimukseen Kia- ja Mitsubishi-autojen Suomen maahantuonnin myynnistä Bergé Auton hallinnoimalle uudelle yhtiölle. Kian ja Mitsubishin maahantuonnista vastaava uusi yhtiö ryhtyy toimimaan nimellä Bergé Auto Nordics Oy. Liiketoimintakaupan arvioidaan toteutuvan alkuvuoden 2018 aikana. Jälleenmyyjäsopimukset siirtyvät Delta Motor Groupilta sellaisinaan Bergé Auto Nordics Oy:lle.

Liiketoimintakaupan myötä Delta Motor Group Oy:n maahantuontiliiketoiminnan palveluksessa oleva henkilöstö siirtyy uuden yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakaupan piirissä on 50 työntekijää. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on valittu Delta Motor Group Oy:n maahantuontitoimintojen johtaja Miska Tammelin.

”Bergé Auto on perinteikäs espanjalainen perheyhtiö ja vahva globaali autoalan toimija. Yhtiö on toiminut vuodesta 1870 ja ollut autoalalla vuodesta 1979 ", Tammelin kertoo.

Bergé myy vuosittain noin 130 000 ajoneuvoa. Näistä Kia-merkkisiä on yli 40 000 ja Mitsubisheja noin 30 000.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY