Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Retro Trucks Lahes -tapahtuma retrorekkaharrastajille lauantaina Lahden Kujalassa

Veteraanikuorma-auto- ja retrorekkaharrastajien oma tapahtuma Retro Trucks Lahes järjestetään välivuosien jälkeen lauantaina 6.5. Lahden Kujalassa.
Kuva: Järjestäjä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ennakkoilmoittautumisten perusteella tapahtumakentällä on nähtävillä yli sata hyötyautoa vuosikymmenten takaa. Ilmoittautuneiden joukossa on niin huippuunsa entisöityjä autoja, joskin esillä on myös hienosti käyttökunnostettuja ajokkeja 2000-luvun alkupuolelta. Tässä tapahtumassa ei esitellä ainoastaan vahattuja autoja, sillä myös ajan patinalla on lupa olla läsnä.

Eilispäivän ajokkien ohella tapahtumassa on myös raskaaseen rautaan keskittyvä rompetori, missä saattaa olla myytävänä juuri se oman retroauton puuttuva osa. Varaosalöytöjä on mahdollista tehdä myös Originator Oy:n omalta rompetorialueelta.

Maksuttoman tapahtuman tarkoituksena on luoda mukavat ja mutkattomat puitteet ajoneuvoihin tutustumiselle sekä hyväntuuliselle tarinoinnille. Paikan päällä on kanttiini. Pikkupurtavan ohella tarjolla on pitkin päivää myös tuhdimpaa ruokaa. Tilaisuuden juontaa Helena Riihitupa.

Pysäköintialueen, Makasiinikatu 5, ja Paanukadun näyttelyalueen välillä on maksuton ja jatkuva linja-autokuljetus koko päivän ajan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY