PiiMega Oy, Bitcomp Oy ja Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme kehittävät yhteistyössä uuden toiminnanohjausjärjestelmän

PiiMega Oy, Bitcomp Oy ja Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on kehittää Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeelle koko toiminnan kattava toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä sisältää myös metsäomistajille tarjottavat palvelut.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toiminnanohjausjärjestelmäuudistuksen tavoitteena on nostaa Metsänhoitoyhdistysten tietojärjestelmä uudelle teknologiselle tasolle, tehostaa toimihenkilötyötä sekä parantaa asiakkaiden palvelukokemusta. Järjestelmä kattaa Metsänhoitoyhdistysten koko toiminnan metsähoidon suunnittelusta puuraaka-aineen toimitukseen sekä metsänomistajille tarjottavat palvelut.

Toiminnanohjausjärjestelmä on tarkoituksena saada nopeasti käyttöön, sillä se perustuu Bitcompin ja PiiMegan Suomessa ja muualla Euroopassa käytössä oleviin valmistuotteisiin ja komponentteihin. Yritysten asiakaskuntaan kuuluu mm. suurmetsänomistajia, metsäpalveluyrityksiä, metsänhoitoyhdistyksiä, sahoja sekä puutavaran jatkojalostajia.

”Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeellä on halu toimia edelläkävijänä uusien tekniikoiden ja toimintatapojen hyödyntämisessä. Täydennämme erinomaisesti kahden vahvan ja kotimaisen ohjelmistotalon osaamista. Tarjoamme kokonaisuuteen kehitysajatuksia ja kokemuksia erityisesti metsänhoitoyhdistysten toiminnan kannalta. Tämä yhteistyömalli takaa järjestelmän ylivoimaisen käytettävyyden ja tuottavuuden sekä synnyttää metsänhoitoyhdistyksille aidon vaihtoehdon tietojärjestelmiin. Yhdessä tuomme Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen kerralla digitalisaation eturiviin, ja luomme mahdollisuuden kehittää aivan uusia ratkaisuja Suomen metsävarannon arvokkaaseen ja kestävään käyttöön” kertoo Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen johtaja Jari Yli-Talonen.