BT-Agro Oy myytiin Ruotsiin

Vuonna 1998 toimintansa aloittanut BT-Agro Oy on myyty kokonaisuudessaan ruotsalaiselle LyckeGårdille. Kauppa juontaa juurensa vuosien yhteistyöstä, jonka aikana BT-Agro on myynyt Ruotsiin omaa mekaanista KvickFinn rikkakasvien torjuntatyökonemallistoaan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Ruotsalaista ostajaa kiinnostaa erityisesti erikoisosaamisemme luomuviljelyteknologiassa”, BT-Agrosta tavoitettu Tom Hellström kertoo. ”Tavoitteena on yhdistää voimavaroja ja päästä luomuviljelyyn suunnatuilla koneilla laajemmin Euroopan markkinoille”, Tom Hellström selventää.

BT-Agron liikevaihto on päättyneellä tilikaudella noin 2 milj. € ja se työllistää 3 henkeä. Yrityksen entiset omistajat jatkavat kaupan jälkeen työntekijöinä ja toiminta jatkuu kuten ennenkin.

BT-Agron vahvinta toimialaa ovat luomutuotannon ja nurmiviljelyn koneet ja laitteet. Vuonna 2003 toiminta laajentui erikoiskoneiden myyntiin luomutuotannon mekaanisessa rikkatorjunnassa. Yrityksen oma KvickFinn-mallisto perustuu tanskalaisinnovaatioon, jota on vuosia kehitetty Suomessa eteenpäin. Osaa malliston koneista valmistetaan nykyään myös Virossa.

BT- Agron edustamia työkoneita ovat mm. Köckerling-muokkauskoneet, Einböckin ja Suiren rikkaäkeet ja riviväliharat, McConnel sekä Suire-vaakatasomurskaimet. Lisäksi tuotevalikoimassa on laaja valikoima pressuhalleja.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY